Fabrika Müdürü İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Bilecik(Osmaneli)
  • Üretim / Endüstriyel Ürünler
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Geleceğin İstasyonlarını İnşa Ediyoruz!

Dünya genelinde endüstriyel süreçlerin yepyeni ve dijital bazlı bir evreye geçtiği günümüzde, diğer girdilerden farklı biçimde enerjinin sınaî üretimdeki önemli rolünde esaslı bir değişim beklenmemektedir. Hatta artan ticarete bağlı olarak, bölgesel ve ulusal düzeyde ulaşım ve lojistik faaliyetleri üssel biçimde büyümekte, bu da enerji ve enerji ile ilgili tüm mal ve hizmet ihtiyacındaki yükselişi tetiklemektedir. Aynı zamanda, pazarın içerisinde küresel şartların tetiklediği elektrikli araçların artışı, temiz enerjilere (CNG, LNG, Hidrojen gibi) olan dönüşümün de yeni fırsatlar yarattığı açıktır.

Bütün bu gelişmeler, 1992’de küçük bir atölye olarak başlayan ve bugün çıkış noktası olan Türkiye’de pazar lideri ve dünyada sektörel ilklerin içerisinde bulunabilen, yüzde yüz Türk mühendis ve profesyonellerin çalıştığı, 500’e yakın kadrosuyla büyümeye devam eden MLB Group ve Mepsan için çok yönlü ve çok avantajlı bir durum yaratmaktadır. Mepsan, kendi alanında dünya liderleri arasında ilk 3’te yer alma hedefinin yanı sıra içinde bulunduğu değişim, dönüşüm süreçlerinde piyasaya, sektöre, rakip ve paydaşlarına da yön verebilme amacı taşımaktadır.

70’den fazla ülkeye ihracat yapan, 100 kişiye yakın ARGE ekibiyle gelişim laboratuvarlarını bünyesinde bulunduran, kendi modern tesisleri ile dışarıya bağımlı kalmadan bütün üretim sürecini gerçekleştirebilen şirketimizin yaygın servis ağı, süregelen müşteri ilişkileri, uygun fiyatlı entegre çözümleri ve hızlı sürede cevap verme becerisi hedeflerimizi destekleyen en kıymetli yetkinlikler imizdir.

Bu yolda gerek yazılım ile gerek yeni makine tasarım/ üretimi ile, gerekse yan sektörlerde ortaklık kurulan alanlarda çözüm üreterek ama hep yaratıcı ve insan odaklı kalarak “geleceğin istasyonlarını” inşa etmek hayalimizdir. Bugüne kadar elde ettiğimiz başarılarımızın temelinde ülkemize ve yaşadığımız gezegene duyduğumuz sorumluluk bilinci ile müşterilerimizle, tedarikçilerimizle ve çalışanlarımızla “birlikte” hareket etme yer almıştır. 2020 sonrası da bizi yerel ve küresel rakiplerimizden ayrıştıracak sorumluluk ve beraberlik bilinci en kıymetli değerlerimiz arasında yer almaktadır. Kurallara uyum, sürekli gelişim ve kalite odaklı aldığımız kararlar ise çalışanlarımızın tutkusu, azmi ve inancı ile birleşerek bizlere gelecekte dünyada söz sahibi bir Türk markası olma imkanını sunmaktadır.

Sektöründe lider, akaryakıt istasyonları için yenilikçi, teknolojik ürünler üreten ve geliştiren, yurtiçi ve yurtdışına yönelik akaryakıt ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren firmamızın BİLECİK-OSMANELİ lokasyonunda görev alacak " Fabrika Müdürü " aramaktayız.


GENEL NİTELİKLER

  • Üniversitelerin Mühendislik Fakültelerinden mezun (tercihen Endüstri veya Makine Mühendisi),
  • Üretim sektöründe tercihen endüstriyel beyaz eşya veya makine imalat alanında en az 10 yıl deneyimli,
  • Fabrika Müdürlüğü pozisyonunda en az 5 yıl tecrübeli,
  • Tercihen tedarik zinciri süreçlerine hakim, tüm yalın üretim disiplinlerini benimsemiş,
  • İleri düzeyde İngilizce bilen,
  • MES ve ERP uygulamaları ile çalışmış
  • MS Office programlarını kullanabilen,
  • İletişim ve takım kurma-proaktif yönetme kabiliyetleri; eğitim verme ve delege etme yetkinlikleri gelişmiş,
  • Seyahat engeli bulunmayan ve aktif araç kullanabilen,


İŞ TANIMI

  • Bilecik-Osmaneli ’deki yeni fabrikamızın kuruluş aşamasında görev alacak,
  • Fabrika içindeki birimler arasındaki koordinasyonu sağlamak, faaliyetleri yönetmek ve üst yönetime raporlamak,
  • Koordinasyon, yönetim ve kaynakların etkin ve optimum kullanımını sağlamak, merkezde görev yapan ilgili müdürler ile koordineli olarak yürütmek,
  • İşletmesinin yıllık bütçe çalışmalarının yapılmasını sağlamak, bütçe takibi ve revizyonunu yapmak, bütçeye uyulmaması ya da kritik olabilecek durumlarda yönetimi proaktif olarak bilgilendirmek ve bütçenin gerçekleştirilmesinden sorumlu olmak,
  • İşletmede tüm çalışanların Performans kriterlerini (KPI) belirlemek, performans sistemine uygun olacak şekilde, performansları takip etmek ve hedeflerin gerçekleştirilmesinden sorumlu olmak,
  • İyileştirme projelerini önerir, yürütülmesine karar verilen “İyileştirme Projeleri’ni takip eder ve sonuçlandırır, bunun için kaynak, personel, vb. ihtiyaçlarını temin eder,
  • İşletmede süreçlerin verimliliğini arttırmak, standardizasyonu sağlamak, faaliyete geçen süreçlerde sürekliliği sağlamak.