Genel Başvuru İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Zonguldak(Ereğli)
  • İnşaat
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Obal Alüminyum Kdz. Ereğli / Zonguldak bölgesinde 100.000m2 açık, 22.000 m2 kapalı alan içinde kurulmuş olan ve 3 adet press hattı (5¨,5¨ ve 7¨ toplam 1.000 ton/aylık kapasite), 450 ton kapasiteli boyahane tesisi ve yine 1.000 ton kapasiteye sahip Türkiye’de öncü olacak fikirler ile donatılmış eloksal tesisi ile hizmete girmiştir.Obal Alüminyum tüm kuruluş sürecinde ve kuruluş öncesinde büyük ölçüde deneyimli ve alanlarında kendini ispatlamış personel ve kadrosu ile sağlam adımlar atmış olup ve atmaya da devam etmektedir. En büyük amacı olan müşteri memnuniyeti ve kalitesini bu yol ile sürekli hale getirecektir. Sürekli teknolojiyi takip eder ve bunu olabildiğince önce kendi içersinde ki efektif çalışma ve üretime yansıtan, sonrasında ise dolaylı ve dolaysız olarak müşterisine yansıtan yenilikçi bir firmadır, Obal Alüminyum. Gerek termin süresi gerekse müşteri memnuniyetinden asla taviz vermemiş ve vermeyecek olan bir düşünce yapısına sahibiz.

Tüm Obal Alüminyum ailesi olarak biz, tüm çalışalarımız ve kadromuz Türkiye’ye yararlı olmak için, hitap ettiğimiz tüm birey veya kuruluşların memnuniyeti için varız ve varolacağız…

İşinde uzman, enerjik, heyecan ve yaratıcılıkla yaptığı işe değer katan, pozitif iletişim kültürüne uygun, kariyerinde başarı hikayeleri olan kişilerden oluşan ekiplerimize yine aynı niteliklerde yöneticiler ve ekip arkadaşları katılmakta ve katılmasını sağlamayı hedeflemektedir.

İleride oluşabilecek personel ihtiyaçlarında değerlendirilmek üzere aday havuzu oluşturmaya yöneliktir. Belirli bir pozisyonu doldurmak amacıyla yayınlanmamıştır.

Yapılan başvurular gizlilik ilkesi çerçevesinde niteliklerinize uygun bir pozisyon oluştuğu zaman değerlendirmeye alınacaktır. Yetkinlik ve tecrübeleriniz mevcut ihtiyaçlarımızla karşılaştırılıp, uygunluk durumda sizinle iletişime geçilecektir.

Başvurunuz ile şirketimize göstermiş olduğunuz ilgi ve güven için teşekkür ederiz.