Genel Başvuru İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Kayseri
  • Elektrikli Ev Aletleri

GENEL NİTELİKLER

Kumtel olarak başarı hikayelerimize baktığımızda, bazı kişisel özelliklerin ve değerlerin öne çıktığını fark ettik.

Biliyoruz ki önümüze hep yeni sorunlar çıkacak fakat biz sorunu tespit ettikten sonra nasıl çözülemeyeceğini anlatanlarla değil gayret göstererek, araştırarak, çözüm için neler yapılabileceğine kafa yoran “Çözüm Odaklı” arkadaşlarımızla başarıyoruz.

“Pozitif düşünce yapısına ve pozitif iletişim diline sahip olmanın” sorunları çözmede ve mutlu bir çalışma ortamı sağlamada çok etkili olduğunu gördük. Enerji tüketen, zaman kaybettiren negatifliklere yer açmıyoruz.

Değişen dünya sisteminde ve sektör şartlarında başarıyla devam edebilmenin yolu “Çeviklik ve Esneklik” ten geçiyor. Sorumluluk alan ve dahil olan arkadaşlarımızla başarıyoruz. Bu değerleri benimseyen ve önemseyen yeni arkadaşlarla başarı hikayelerimizin sayısını artırmak istiyoruz.

Bu ilanımız,

  • Güçlü analitik becerilere sahip- doğru soruları soran, verileri analiz edebilen ve dayanağı olan varsayımlarla sonuç çıkarabilen,
  • Temposu yüksek, hızla değişen ve belirsiz bir iş ve piyasa ortamında çalışma yeteneğine sahip,
  • Mevcut iş yükünü yönetebilen ve önceliklendirme yeteneği olan,
  • Veriler ve saha gözlemleri doğrultusunda proje üretebilen, bunları iş arkadaşları ve yöneticileriyle paylaşabilen,

Meraklı, gayretli ve enerjisi yüksek kişiler için açılmış bir “Genel Başvuru” ilanıdır.

Açık bir pozisyonu doldurmak amacıyla yayınlanmamıştır. Ancak Ürün Yönetimi, Satın Alma, IT, Üretim Mühendisliği, Kalite ve Satış-Pazarlama başta olmak üzere pek çok departmanımızda nitelikli çalışma arkadaşları için her zaman fırsatlar söz konusudur.

Kumtel’de çalışmak istiyorsanız ve başvurmak istediğiniz alanda yayınlanmış bir ilanımız yoksa, CV’nizin yanında başvurunuza (staj başvuruları da dahil) çalışmak istediğiniz pozisyonları/ bölümleri ve sizinle ilgili bilmemizi istediğiniz ilgilerinizi paylaşacağınız bir ön yazı eklemenizi rica ederiz. Başvurularınız değerlendirmeye alınacak ve veri tabanımızda tutulacaktır.

Kumtel olarak göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için teşekkür ederiz.