Genel Başvuru İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)
  • Hizmet , Danışmanlık

GENEL NİTELİKLER

Destek Patent’in 30 yılı aşkın bilgi birikimi ve tecrübesini arkasına alan Destek Group, üreteceği değerlerle ulusal ve uluslararası müşterilerinin gücüne güç katmak için yola çıktı. Farklı sektörlerde yatırım yapan şirketleri çatısı altına alan bir şirketler topluluğu olan Destek Group, faaliyetleri ile Türkiye ve dünya ekonomisinde söz sahibi olmayı hedefliyor.


İŞ TANIMI

Bu bir genel başvuru ilanıdır ve belli bir pozisyonu doldurmak amacıyla yayınlanmamıştır. Bu ilana yaptığınız başvurunuz ileride oluşabilecek tüm pozisyonlar için değerlendirmeye alınacaktır.
Uygun bir pozisyon çıktığında sizinle temasa geçebilmemiz için özgeçmiş bilgilerinizi güncellemenizi önerir, göstermiş olduğunuz ilgi ve güvene teşekkür ederiz.

Benzer İş İlanları

Genel Başvuru

Genel Başvuru

Genel Başvuru

Genel Başvuru

Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş.

Genel Başvuru

Genel Başvuru

Genel Başvuru

Tahsilat Temsilcisi

Satış Temsilcisi

Süreç Analisti

Genel Başvuru

Genel Başvuru

Genç Yeteneksin Kariyer Programı