Genel Başvuru İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Adana, Afyon, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Edirne, Eskişehir, Giresun, Isparta, Mersin, İzmir, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Ordu, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Uşak, Yozgat, Zonguldak, Bartın, Yalova, Karabük, Düzce
  • Çağrı Merkezi Hizmetleri

GENEL NİTELİKLER

Müşteri Hizmetleri Danışmanlığı

Conduent , yarım yüzyıldan daha uzun bir süredir, dünyada 43 farklı ülkede çağrı merkezi teknolojisinde ve hizmetlerinde lider bir firma olarak faaliyet göstermektedir. Bilgi ve belge yönetimlerimiz, Müşteri İlişkileri Merkezlerimiz ve İnsan Kaynakları süreçlerimizle birlikte global anlamda yenilenmeye ve gelişmeye devam etmekteyiz.


"Genel Başvuru" ilanımız ileride oluşabilecek pozisyonlarda değerlendirilmek üzere aday havuzu oluşturmaya yöneliktir. Çalışmak istediğiniz alan/bölüm/görev vb. belirten bir önyazı eklemenizi rica ederiz.


Bu ilanın genel başvuru amaçlı olduğunu ve değerlendirme sürecinin aranılan niteliklerinizin pozisyonlara uygun olması halinde, sizinle irtibata geçeceğimizi bildirmek isteriz.


Benzer İş İlanları

Genel Başvuru

Gelecek Varlık Yönetimi A.Ş.

Bireysel Tahsilat Temsilcisi

Genel Başvuru

Genel Başvuru

Genel Başvuru