Genel Başvuru İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Kocaeli, İstanbul(Asya)
  • Gıda
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Amana Foods International, 1986 yılında kuruluşundan bu güne ana misyonu, gıda işlemede en son teknolojiyi kullanarak uluslararası standartlara uygun, güvenli, lezzetli, besleyici gıda ürünleri sunmak olmuştur. Firmamız Türkiye başta olmak üzere Almanya, Polonya, Suriye, Ürdün, Birleşik Arap Emirlikleri gibi çeşitli lokasyonlarda faliyet göstermektedir.

Amana Foods Gıda Ürünleri A.Ş.Türkiye, Merkez ofisi Kocaeli'de bulunmaktadır. İşlenmiş Et sektöründe faaliyet gösteren bir şirket olup, 22 Mart 2016 tarihinde kurulmuştur. Amana Foods bünyesinde çok çeşitli gıda ürünleri üretilmektedir. Ana odak noktası Helal etlerin işlenmesidir. Füme ve aromalı tavuk, hindi ve dana jambonu, rosto, sosis, sosisli sandviç, dana salamı ve sucuk ve diğerleri gibi çok sayıda soğutulmuş şarküteri etleri üretmektedir. Ayrıca sosisli sandviç, konserve sığır eti, doğranmış et gibi çok çeşitli konserve et ürünleri üretmektedir.

Amana Foods pazarının önde gelen markalarından bazıları Hana, Bavaria, Laziza, Al-Mara'i, AlBasateenve Zester'dir. Buna ek olarak, kendi ticari markası "özel etiket/private label"altında da üretim yapmaktadır.

Amana Foods'un amacı her zaman en yüksek kalitede gıda ürünlerini sunmak olmuştur ve en gelişmiş üretim ve kalite kontrol prosedürlerini kullanmaktadır. ISO sertifikalarının tümünü alan ilk şirket olan Amana Foods, Kalite yönetimi için ISO9001,Gıda güvenliği yönetimi için ISO 22000, Operasyonel sağlık ve güvenlik için OHSAS 18001ve Çevre yönetimi içinISO14001 belgelerine sahiptir.


"Genel Başvuru" ilanımız ileride oluşabilecek pozisyonlarda değerlendirilmek üzere aday havuzu oluşturmaya yöneliktir. Çalışmak istediğiniz bölüm/pozisyon belirten bir önyazı eklemenizi rica ederiz.

Bu ilanın genel başvuru amaçlı olduğunu ve değerlendirme sürecinin aranılan niteliklerinizin pozisyonlara uygun olması halinde, sizinle irtibata geçeceğimizi bildirmek isteriz.

Amana Foods’a göstermiş olduğunuz ilgi ve öneme teşekkür eder, kariyer yolunuzda başarılar dileriz.


Genel Nitelikler:

  • Lisans mezunu olmak,
  • İleri seviyede İngilizce bilmek, (Pozisyon ihtiyacına göre değerlendirilecektir)
  • Microsoft Dynamics AX programını kullanabilmek, (Pozisyon ihtiyacına göre değerlendirilecektir)
  • Microsoft Office programlarını kullanabilmek,
  • Min. 3 yıl tecrübeli olmak