Genel Koordinatör İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Ankara
  • Vakıflar

GENEL NİTELİKLER

Vakfımızın organizasyonunu yürüttüğü Ankara Film Festivali’nde organizasyon ve kurumsal iletişim süreçlerini yönetecek, stratejik düşünce yapısına sahip, yaratıcı, organizasyon becerisi yüksek, müzakere yeteneği gelişmiş, iletişim becerisi yüksek tercihen daha önce festival ve organizasyon tecrübesi bulunan, reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler konularında deneyimli genel koordinatör arayışımız bulunmaktadır.

Çalışma Takvimi : 01 Mayıs – 30 Kasım 2022

Genel Nitelikler:

Türkiye'de (veya denkliği Yüksek Öğretim Kurulu'nca tanınmış yurt dışında) en az dört yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarından mezun olmak (Tercihen İletişim, Sinema, Reklam, Halkla İlişkiler, İşletme, Uluslararası İlişkiler veya diğer ilgili alanlar.),

Sanatsal etkinlik, AB projeleri, kurumsal iletişim ve PR konusunda minimum 5 yıl tecrübeli,

Sinema ve medya konularında tecrübeli,

Yazılı ve sözlü iletişim kurabilecek seviyede İngilizce yetkinliğine sahip,

Microsoft Office (PowerPoint, Word, Excel) uygulamalarını iyi derecede bilen,

Grafik tasarım programları konusunda bilgi ve beceriye sahip,

Sözlü ve yazılı iletişimi kuvvetli, dil bilgisi ile imla kurallarını iyi derecede bilen,

İletişimi güçlü, stratejik düşünebilen, yaratıcı ve yenilikçi bakış açısına sahip, sunum becerisi yüksek,

Tercihen daha önce sanatsal etkinlik organizasyonlarında deneyimli.


En az 4 yıllık üniversite mezunu, iyi seviyede İngilizce bilen, kültür-sanat etkinlikleri ve projelerinde en az 5 yıl deneyimli öncelikli olarak tercih edilecektir.


İşin Tanımı:

Ankara Film Festivali’nin iç ve dış iletişim konusunda ilgili departmanlar ile birlikte çalışarak süreçleri takip etmek, yönlendirmek ve ekip koordinasyonunu sağlamak, ilgili iletişim duyurularını yapmak,

Festivalin kurumsal ilişkilerini takip etmek, tüm sponsor kurumlarla ilişkileri takip etmek, sözleşmelerini hazırlamak.

Kurum, kuruluş ve kişilerle yapılan sözleşmeler doğrultusunda gerekli görsel malzemeleri sağlamak basım ve uygulama için Editöre iletmek ve bu malzemelerin web sitesini yerleştirilmesini sağlamak.

Ankara Film Festivali’nin ayni ve nakdi (Konaklama, yemek, transfer, mekan vb.) organizasyonlarını yürütülmesi, görüşmelerin yapılması, sözleşmelerin hazırlanması,

Festival işbirliğinde organizasyon çerçevesinde firmalarla birlikte çalışarak süreçleri takip etmek, yönlendirmek, hazırlamak ve hazırlanmasını sağlamak,

Kurum, kuruluş ve kişilerle yapılan sözleşmeler doğrultusunda gerekli görsel malzemeleri sağlamak basım ve uygulama için editöre iletmek ve bu malzemelerin web sitesini yerleştirilmesini sağlamak.

Festival web sitesi, görsel- yazılı basın ilişkilerinin takibi ve sosyal medya hesapları için içerik ve görsel ihtiyaçlarını belirlemek, geliştirmek, gerekli güncellemeleri yapmak ve ilgili bölüm departmanlarını takip etmek.

Medya dağıtım kanallarında yer alacak tüm bilgi ve tanıtım bilgilerinin kurumun imajına ve hedef kitleye uygun bilgiler içermesini sağlamak.

Festivalin düzenleyeceği veya katılacağı tüm etkinlik, yarışma, gösterim ve proje organizasyonlarını planlamak, süreçlerinin takibini yapmak ve bu doğrultuda temsil etmek.

Festival sonrası kurumsal sponsorlara dosya hazırlanmasını sağlamak.

Yeni yaratıcı iç ve dış iletişim içerikleri ile projeler oluşturmak ve hayata geçirmek.