Gıda/Süt Teknisyeni/Mühendisi/Teknoloğu İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Aydın(Ortaklar)
  • İlaç Sanayi

GENEL NİTELİKLER

LÜTFEN DETAYLARI OKUYUNUZ, SÜT TOZU PEYNİR ALTI SUYU TOZU GİBİ SÜT SEKTÖRÜNDE TECRÜBESİ OLMAYAN ADAYLAR, İL DIŞINDAN UZAK ADAYLAR LÜTFEN BAŞVURMASIN.

Firmamızın Ortaklar Organize sanayi içerisinde yeni kurmuş olduğu Peynir Altı Suyu tesisi, laboratuvar bölümünde çalıştırılmak üzere Gıda / süt mühendisleri / Teknologları yada teknisyenleri aranmaktadır.

Sadece bu konu ile ilgili tecrübesi olanların başvurusu kabul edilecektir. Tecrübesiz adaylar lütfen başvuru yapmasınlar. Yeni kurulan bir tesis olması nedeni ile işi bilen adaylar tercih edilecektir çünkü işi öğretecek olan mevcut birisi yoktur.

Çalışma yeri: Ortaklar organize sanayideki şirket merkezimiz olacaktır. Bu bölge dışından başvuran adaylar burada oturanlara göre bir adım geride olacaktır. Ortaklarda yaşayacak taşınacak adaylar bu konuyu önemle dikkat etmelidirler.

Ücret dolgundur. Şirketimizde sigortasız eleman bulunmamaktadır. Maaşlar bankaya gününde yatmaktadır. Öğlen yemeği ve yakın çevreye servis vardır. Şirketimiz yasal resmi tatillere ve diğer kanunlara tamamen uymakta olan kurumsal bir şirkettir. Lütfen bu tip sorular için şirketimizi aramayınız. Mülakat esnasında detaylı bilgi verilecektir.

Başvurular sadece buradan kariyer.net üzerinden değerlendirmeye alınacaktır. Burada adayların her türlü yeteneklerini yazabilecekleri ilgili alanlar mevcuttur.