Halkla İlişkiler Uzmanı-Public Relations İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Ankara
  • Okullar

GENEL NİTELİKLER

Ulusal ve uluslararası eğitim programlarıyla İstanbul'un 4 farklı lokasyonunda 25 yıldır yüksek kalitedeki eğitim yolculuğunu sürdüren Uluslararası Gökkuşağı Koleji, ANKARA ÇANKAYA'de yeni kampüsünü açmaya hazırlanıyor.

Açılacak yeni kampüsü için tercihen 2021-2022 Öğretim yılının 2.döneminde görevlendirilecek ve deneyimli, üst düzey sözel yeteneğe sahip, İngilizceyi akıcı konuşabilen, MS Ofis programlarına hakim, dışa dönük ve dış görünümüne özen gösteren, kendine güvenen, insanlarla iyi ilişkiler kurabilen, sabırlı, ölçülü, disiplinli, yaratıcı ve girişken Halkla İlişkiler Uzmanı aramaktadır.

Çeşitli tanıtım materyalleri düzenleyerek okulun tanıtılması ve eğitim sisteminin velilere aktarılması, veli adaylarının okula daveti ve okul hakkında bilgi edinmelerinin sağlanması, çeşitli kurum ve kuruluşlarla iletişime geçerek okul tanıtımına katkı sağlanması, kayıt ve kabul süreçlerinin yürütülmesi gibi sorumluluklar olacaktır.

International Gokkusagi Schools is looking to appoint a PUBLIC RELATIONS SPEACIALIST who is energetic, organized, self-confident, sociable, presentable, creative and fluent in English who will work at its new campus in ANKARA ÇANKAYA.

The candidate will represent the school, be in charge of publicity, cultivate and maintain relationships with new parents, arrange interviews, respond to prospective parents' requests for information, arrange meetings, and follow the enrolment processes.

The candidate may start for the second term of the academic year 2021-2022.