İdari İşler Yönetici Yardımcısı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)(Pendik)
  • Telekomünikasyon

GENEL NİTELİKLER

Biz, hızla gelişen global pazardaki yenilikçi tüketicilere en iyi çağdaş teknolojileri sunmak ve mutlu müşteriler yaratmak için Tecno marka yeni nesil cep telefonları üretiyoruz.
Satınalma ve İdari İşler departmanımızda tecrübe, eğitim ve dil yetkinliklerine göre değerlendirilmek üzere başvurunuzu bekliyoruz. Başvurular adayların yetkinliklerine göre Yönetici, Kıdemli Uzman ya da Uzman olarak değerlendirilecektir.
İŞİN TANIMI;
-Yabancı çalışanlarımızın oturma, çalışma izinlerinin ilgili danışmanlık firması üzerinde yapılması uçtan uca takibi ve işlemlerin zamanında eksiksiz yapılması.
-Yabancı ve Türk çalışma arkadaşlarımız için ihtiyaç halinde vize başvurularının ilgili danışmanlık firması üzerinden yapılması ve sürecin takip edilmesi.
-Yabancı çalışanlarımızın kaldığı rezidanstaki kira sözleşmelerinin takip, fatura takip ve ihtiyaç halinde rezidansta yeni odaların açılması ya da kapan süreçlerinin takibi.
-Ofis ve rezidans için ihtiyaç halinde alınacak ürünlerin araştırılması ve fayda maliyet analizi yaparak en uygun ürünü en kısa sürede temin edilmesi.
-İhtiyaç halinde yabancı çalışan arkadaşlarımızın resmi dairelerdeki işlemlerini onlarla beraber ya da onlar adına yürütülmesi.
ARANAN NİTELİKLER;
-İngilizce bilen (Ayrıca Çince biliyorsanız artı bir avanbtaj olur.)
-İdari işler ve satınalma alanında deneyimli (Çin menşeli bir firmada deneyim edindi iseniz artı bir avantaj olur.)
-Üniversite mezunu.
-Pendik lokasyonuna kolay ulaşım sağlayabilen.
Not: Başvurulacak CV nin İngilizce hazırlanmış olmasından emin olunuz. İşe alım aşamasındaki görüşmelerimiz ve beraber çalışma fırsatı olduğumuz zaman yabancı çalışma arkadaşlarımızın ve ilgili departman müdürünün yabancı olmasından dolayı iletişim kanalımız İngilizce olacaktır.