İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Bursa(Nilüfer)
  • Otomotiv

GENEL NİTELİKLER

1985 yılında temelleri atılan Küçükoğlu Holding, Otomotiv sektörünün dünya devi markalarına orijinal yedek parça üretme hedefi ile yola çıkmıştır. En son teknolojileri bünyesinde barındıran yatırımları, sürdürülebilir büyümesi ve sürekli gelişimi ilke edinen nitelikli kadrosu ile bugün İstanbul, Sakarya, Bursa, Kocaeli ve Koper / Slovenya’ da bulunan lokasyonlarında binlerce kişiye sağladığı istihdam ile otomotiv sektörünün dev markalarına hizmet verirken, inşaat ve sigorta sektörlerinde de faaliyetlerini sürdürmektedir.

Küçükoğlu Holding ailesi olarak sahip olduğumuz insan kaynağını en önemli varlığımız olarak görüyoruz. Katma değer yaratan ürün ve hizmetlerin, ancak işinden memnun ve mutlu çalışanlarla mümkün olacağını biliyoruz. İnsan kaynağının en değerli unsur olduğu bilinciyle, çalışanlarımıza mutlu ve verimli bir iş ortamı sağlamak ve değer katmak amacıyla gerekli yatırımları yapıyoruz. Çalışanlarımızın tüm iş süreçleri hakkında fikirlerini önemsiyor, onların görüşleri ışığında faaliyetlerimizi geliştiriyoruz.

Holding bünyemizde, Toksan A.Ş Bursa lokasyonunda görevlendirilmek üzere İnsan Kaynakları ekibimizde yer alacak “İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı'” aramaktayız.

Ekip Arkadaşımız Nasıl Olmalı?

· Üniversitelerin Mühendislik, Sosyal Bilimler, İktisadi ve İdari Bilimler fakültelerinin ilgili bölümlerinden mezun.

· Minimum 8 yıl deneyim sahibi (Tercihen Metal, Otomotiv sektörü deneyimli).

· Minimum 3 yıl ekip yönetimi tecrübesi olan.

· Microsoft Office Programlarını etkin olarak kullanabilen.

· İleri seviye İngilizce bilgisi olan.

· IATF 16949 Kalite Yönetim Sistemi bilgisine sahip.

· 4857 sayılı İş Kanunu hakkında bilgi sahibi.

· 5510 sayılı Sosyal Güvenlik Kanunu hakkında bilgi sahibi.

· PDKS ve bordrolama sistemleri hakkında bilgi ve tecrübe sahibi.

· 6331 sayılı İSG kanunu hakkında bilgi sahibi.

· SAP HR modülü hakkında bilgi ve tecrübesi olan.


Ekip Arkadaşımızdan Beklediklerimiz Neler?

  • Firmanın politikaları çerçevesinde iş gücü planlamasını yapmak, bir üst amirine raporlamak ve seçme-yerleştirme faaliyetlerini bu plan çerçevesinde gerçekleştirmek.
  • Kayıt ve dokümanlarını yasal öncelikler başta olmak üzere, yönetim sistemleri gereklerine göre hazırlamak ve raporlamak.
  • Mavi ve beyaz yakalı çalışanlar için iş değerleme sisteminin revizyonlarını bölüm yöneticileri ile birlikte takip etmek ve yöneticisine raporlamak.
  • Firmanın İnsan Kaynakları süreç akışlarını, form ve dokümanlarını, organizasyon şemasını ve personel görev tanımlarını oluşturmak ve gerektiğinde revize etmek.
  • Performans Yönetim Sistemini, yöneticisi ve üst yönetim ile birlikte yapılandırmak, yönetmek ve devamlılığını sağlamak.
  • İK süreç performans göstergelerini hazırlamak, aksiyonlarını takip etmek ve yönetime raporlamak.
  • Kendisine bağlı ekibin sorumluluk alanlarını belirlemek, iş önceliklerini planlamak ve kişisel-teknik gelişim takibini sağlamak.