Kimyager İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Esenyurt)
  • Kozmetik

GENEL NİTELİKLER

Ar-Ge laboratuvarımıza, Ürün geliştirme ve Mikrobiyolojik analizler için Üniversitelerin Kimya, Biyoloji yada Eczacılık bölümlerinden mezun çalışma arkadaşları arıyoruz.

Görev tanımı: Ürün geliştirme, kimyasal analizler, mikrobiyolojik testler, ürün sunumları hazırlama, yurtdışı müşterilere ürün sunumları hazırlamak, ürünlerin özelliklerini anlatmak dünyadaki trendleri takip etmek, sektörel fuar katılımları.

Çağdaş, keyifli ve huzurlu bir ortamda çalışmak isteyen,, birazda işkolik arkadaşlarla birlikte çalışmak istiyoruz.

Sevmediklerimiz: Aşağıda belirttiğimiz mesai saati başlangıcından bitimine kadar sigara kullanımı, mesai saatlerinde acil olmayan gereksiz telefon yada sosyal medya iletişimi, çok sohbet, yenilikleri araştırmamak, iş modelleri ve trendleri takip etmemek, daha iyi ne yapabilirim düşüncesinde olmamak, içerikle alakasız CV'ler göndermek, Kendini şablon-kopya tanımlamalarla ifade etmek.

Bizim sevmediklerimizi sizde sevmiyorsanız ve ilanda aradığımız kriterlere sahipseniz detaylı CV göndererek, hayal ettiğinizi düşündüğümüz çalışma ortamında olabilirsiniz.

Servisimiz Yalnızca Beylikdüzü ( E5'ten), Avcılar ve Esenyurt bölgelerini kapsamaktadır. Bu bölgeler dışında başvuru yapılmamasını rica ederiz.

Çalışma Saatleri : Pazartesi - Cuma 7.30- 5.30