Mağazalar Bölge Müdürü İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Başakşehir)
  • Mağazacılık (Tekstil), Mağazacılık (Ticaret)
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

GENEL NİTELİKLER

· Üniversitelerin ilgili lisans bölümlerinden mezun,

· Perakende sektöründe en az 5 yıl Bölge Müdürü olarak görev almış,

· Sektör içerisindeki ticari dinamiklere hakim, planlı, takipçi

· MS Office programlarına hakim,

· Organizasyon ve ekip yönetimi becerisine sahip,

· Analitik bakış açısına sahip olan,

· Bütçe ve maliyet konusunda deneyimli,

· Seyahat engeli olmayan,

· Aktif araç kullanabilen,

· Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olan,


İŞ TANIMI

· Şirket stratejileri doğrultusunda kendisine bağlı bulunan bölge mağazalarının satış performansını ve karlılığını arttırmak, kendisine bağlı bulunan mağazaların hizmet kalitesini artıracak planlamalar ve buna bağlı aksiyonlar alarak müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkartmak, kendisine bağlı bulunan mağazalardaki satış ekibinin kişisel gelişimine katkı sağlamak ve kariyer planlamasını desteklemek.

· Şirket tarafından bölgesi için belirlenen yıllık bütçe hedeflerinin aylık, haftalık ve günlük planlarını oluşturmak, belirlenen bu hedeflerin aksiyon planlarının oluşturarak, bunları takip ve kontrolünü sağlamak.

· Sektörel gelişmelerin takip edilmesi ve rakip analizlerinin yapılması ve elde edilen verilerin yöneticileri ile paylaşılmasını sağlamak,

· Mağaza norm kadrolarının belirlenerek IK birimine sunulması ve ilgili süreçlerin yönetilmesi. Mağaza personeli işe alımı ve çıkışları sürecinde IK ile kordineli bir şekilde çalışarak sürece destek vermek. Personel shift ve izin takibinin yapılması. Çalışanların özlük hakları ile ilgili takiplerini yapmak.

· Bölgesindeki genel ve özel hedef ciroyu, ortalama alışveriş tutarını, marjı, stok seviyesini ve fireyi gerçekleştirmek ve bölgesindeki şirketin pazar konumunu geliştirmek ve sağlamlaştırmak,

· Şirketin hedeflerine destek verecek şekilde kendisine bağlı personelin bireysel düşünme ve fikir üretmelerini teşvik etmek,

· Resmi ve şirket içi bilgilerin korunmasını sağlamak,

· Yeni mağaza açılışlarında görev almak, bütçeyi gerçekleştirecek yeni mağaza lokasyonları bulmak,

· KPI, check list ve raporların periyodik kontrollerini yaparak ekip ve mağaza verimliliğinin arttırılmasını sağlamak. Günlük, haftalık ve aylık satış rakamlarının verimliliğini kontrol edip, gelecek dönemler için öngörü çalışması yapmak ve gerekiyorsa önlemler almak.

· Mağazalarda kontrol edilebilir giderlerin yönetilmesi ve verimlilik şartıyla minimum seviyelere indirilmesini sağlamak.

· Bölgesel raporlamaların düzenli olarak yapılmak ve satış stratejilerinin geliştirilmek