Makine Mühendisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İzmir, Manisa
  • Bilişim Makine ve Ekipmanları
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Büyüyen Ekibimizde Yeriniz Hazır

GENEL NİTELİKLER

Merkezi İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde kurulu olan, Endüstriyel Yıkama Makineleri ve Otomasyon konularında faaliyet gösteren firmamızın İzmir Merkez Fabrikasında görevlendirmek üzere Makine Mühendisliği görevini yürütecek ekip arkadaşları arayışımız bulunmaktadır.

MACHEM® endüstriyel yağlayıcılar ve temizleme kimyasalları konusundaki engin kimya deneyimini, alanında yetkin mühendislik bilgileriyle harmanlayarak, farklı sektörlerin proseslerine özel tasarlanmış makineler üretmektedir. Özgün bakış açısını; genç ve dinamik ekibinden, yaratıcılığını; çözüm odaklı ve yenilikçi bakış açısından alan MACHEM® sektöre dair tecrübesini ve gücünü Molkim®’ den almaktadır. Sektöre yönelik sorunları önce kendi bünyesinde çözüp, iş ortaklarının ihtiyaçlarına, güçlü Ar-Ge ve tasarım ekibi sayesinde en kısa sürede cevap vermektedir. MACHEM® iş ortaklarına sadece makine sunmakla kalmaz; iyi bir makinenin, iyi hizmet ve doğru prosesle mümkün olduğunu bilir. Ayrıca profesyonel teknik destek ekibi ile tüm süreçlerde iş ortaklarının yanındadır.

MACHEM®; kurulduğu andan itibaren, sektördeki rekabetçi ve yenilikçi mühendislik gücüyle birçok sektörün ihtiyaçlarına özel tasarlamış olduğu makineleriyle çözümler sunar.

MACHEM®, makine üretim proseslerini ve sektörün yaşadığı sorunları bilgi birikimi, teknolojik yaklaşımları ve AR-GE çalışmaları ile harmanlayarak yenilikçi çözüm önerileri sunarak firmalara çözüm ortağı olmaktadır. Çalışanlarının %65 ini kadın personel olmakla birlikte 29 yaş ortalaması ile genç-dinamik ekip ile faaliyet gösteren firmamız, sektöründe daima gelişim ve büyümeyi hedefleyerek iş yapış şeklini planlayan firmamızın kadrolarında sizleri de aramızda görmek istiyoruz.

Çalışma Gün ve Saatleri: Pazartesi-Cuma / 08:00-18:00

Genel Nitelikler

· Üniversitelerin Makine Mühendisi / Mekatronik veya Teknik Eğitim Fakültelerinden mezun

· En az 7 yıl Makine İmalatı konusunda tecrübesi olan

· Makine imalatı, talaşlı imalat ve makine montaj konusunda tecrübeli

· Rulman-Motor-Redüktör-Sac- basit makineler ve makara sistemleri ve makine elemanları konusunda tecrübeli gerekli hesaplamaları yapabilen

· Malzeme ve üretim biçimleri konusunda bilgi sahibi

· Solidworks programınıçok iyi derecede kullanabilen

· Mekanik Tasarım ve Malzeme Mekaniği konularında teorik alt yapısı güçlü,

· Yapılan çizimlerin üretim detaylarının çıkarılmasını yapabilecek, üretim takibinde bulunacak

· Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış

·

İş Tanımı

· Üretimi yapılacak parçaların tasarımını gerçekleştirmek.

· Üretimin kalite ve maliyet hedeflerini sağlayacak şekilde etkin olarak yürütülmesini sağlamak.

· İmalatın devamlılığını denetlemek ve koordine etmek.

· Her türlü mekanizmaların, mekanik sistemlerin ve enerji dönüşüm sistemlerinin konstrüksiyonu, imalatı, imalat planlanması, montajı, bakım-onarımı ve işletmesini sağlamak için gerekli teknik dokümanları hazırlamak, Tasarım ve Üretim Yöneticisinin idaresinde iş emrine uygun şekilde üretimleri yapmak.

· Teknik inceleme ve projelendirme gerektiren her türlü işlerin fizibilite raporlarını hazırlamak.

· Mekanizmaların uygunluğunu kontrol etmek ve teslim almak.