Proje Mühendisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İzmir(Menemen)
  • Bilişim Makine ve Ekipmanları, Üretim / Endüstriyel Ürünler

GENEL NİTELİKLER

Firmamızın proje faaliyetlerinde çalışacak elemanlar arıyoruz.
Firmamızın ar-ge faaliyetlerinin yürütülmesi ve devlet destekli ar-ge projelerinin yazılması konularında çalışacak mühendislerle çalışmak istiyoruz.
Makine, mekatronik, imalat ve üretim mühendisliği bölümü mezunları ile çalışmayı hedefliyoruz. Ancak başka mühendislik bölümlerinden mezun olup da proje yönetimi ve tasarım konusunda yetkin olan adaylar ile de görüşülecektir.
Adaylarda deneyim aranmaktadır.

Sektörümüzdeki kayda değer tüm yayınlar İngilizce'dir. Bu nedenlerle adaylarda ileri seviyede teknik İngilizce okuma ve anlama kabiliyeti aranmaktadır.
Erkek adayların askerliğini tamamlamış ya da muaf olmaları şarttır! (Tecilli adayların başvurmaması rica olunur.)
Firmamız ile uzun vadeli çalışmayı düşünen adaylar tercih edilecektir.

İŞ TANIMI

Firmamızın ürettiği ürünlerin pek çoğu ciddi bir hesaplama ve projelendirme sonucunda pazara sunulabilir hale gelmektedir. Bu sebeple başvuracak adayların mühendislik eğitimlerini ciddiye almış olmaları ve akademik başarıları değerlendirmeye alınacaktır.
Firmamız devamlı olarak devlet destekli veya öz kaynaklarımızla finanse ettiğimiz Ar-ge projeleri yapmaktadır. Ekibimize katılacak olan elemanlar proje yönetimi, proje dosyası hazırlama, teşvik ve hibe başvuruları yapma konularında da kendilerini geliştirme fırsatları bulacaklardır.
Firmamız endüstriyel vakum sistemleri, basınçlı hava üreten makineler vb ekipmanları ürettiği için adayların talaşlı imalat, akışkanlar mekaniği, mekanik sistem tasarımı gibi konulara ilgi duyuyor olmaları tercih sebebi olacaktır.
Firmamız ile uzun vadeli çalışmayı düşünen adaylar tercih edilecektir.