METALTEK TEKNOLOJİ LABORATUVARI EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Kimya Mühendisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Ankara(Kahramankazan)
  • Servisler, Çevre Laboratuvarı

GENEL NİTELİKLER

Metaltek laboratuvarı 2007 yılında kurulmuştur. Halen Ankara TAI uçak fabrikası önünden yer alan HAB organize sanayi bölgesinde 3 katlı toplam 3000 m2 kapalı , toplamda 4000 m2 alanda Akreditasyona sahip (EN ISO 17025 kapsamında) yaklaşık 90 test yapma kabiliyeti ile özellikle yaşlandırma testleri ile metaller üzerindeki Organik yada İnorganik kaplamaların 5-10 yıl sonrasında uğrayacağı korozif ve her türlü fiziksel bozulmaları yapay yaşlandırma (sıcak-soğuk, nemli ortamlar, deniz ortamları, güneş ortamları, mekanik testler vb) testleri ile ortaya koyan kapsamı bazında Türkiye'nin lideri konumunda bir Laboratuvarız. Sadece Türkiye içindeki üreticilerimize değil Norveç, Rusya, Çek Cum., UAE, S. Arabistan, Mısır, Rus cumhuriyetleri gibi birçok farklı ülkeye de test Hizmetleri veren devamlı gelişen vizyon ve misyonuna uygun kendimize değer katacak özel arkadaşlarımız ile toplam 20 olan çalışan sayısını arttırmayı hedeflemiş bir Test Laboratuvarıyız. Çalışanlarımız Kimya Mühendisi ve Kimyager ağırlıklı olup toplamda 13’e yakın Kimyacı halen laboratuvarımızda görev almaktadır.

İŞ TANIMI:

1.5 Aylık oryantasyon eğitimi sonrası aday personel, laboratuvarımızda en az 6 ay boyunca test operatörü yani test yapan kişi olarak çalıştırılarak tüm testleri , test cihazlarını öğrenme imkanına ulaşır. Ardından Test koordinatörü olarak yetiştirilmek üzere teklif verme, numune kayıt, rapor yazma vb konularda tekrar 30 günlük eğitime alınır, uygunluğu sonrası Laboratuvarımızda Test Koordinatörü olarak görev verilecektir. Test koordinatörü yurtiçi yada yurtdışından gelen tüm test isteklerini fiyatlandıracak, gelen numuneler için Numune kayıt formu hazırlayacak, Test operatörlerine test emirleri hazırlayacak , test bitimlerinde Türkçe yada İngilizce test rapor hazırlama işlerimizi yürütecektir.

ARANAN ÖZELLİKLER VE İMKANLAR:

Laboratuvarımıza işe alım 2 görüşme ile yapılır, 1.görüşmede adaya Kimya-matematik – genel kültür ağırlıklı 15 soruluk sınav ile İngilizce çeviri sınavları uygulanır. Sınav sonuçlarında minimum baraj 80'dir. Bu değer üstü alan aday 2.görüşmeye davet edilir, gereken tüm konular görüşülerek uygunluk sağlanırsa personel 2 aylık deneme süreci ile işe başlatılır. Erkeklerde askerlik yapmış olmak tercih sebebidir.

  1. Üniversitelerin Kimya Mühendisliği veya Kimya bölümü mezunu
  2. Tecrübeli personel aramıyoruz , sadece girdiği işin hakkını verecek, öğrenmeye açık, firmaya katkı sağladığında yükseleceğini bilen, saygılı , çalışkan olmak yeterli,
  3. Çeviri yapacak derecede İngilizce bilen,
  4. Uzun soluklu çalışmayı hedefleyen,
  5. Sorumluluk sahibi, üstlerine saygılı, takım çalışmasına yatkın bir aday,

Firmamızda test koordinatörü olarak çalışacak arkadaşlar aramaktayız.


SOSYAL İMKANLAR:

  1. İşe başlama tarihi : Nisan 2022
  2. Yemek laboratuvarımızdan sağlanır,
  3. Batıkent'ten kalkan servis imkanı mevcuttur,
  4. Performansa bağlı her yıl başında maaş artışı yapılır,
  5. Maaş karşılıklı görüşme ile belirlenir.
  6. Resmi ve dini bayramlarda çalışılmaz,
  7. Mesai yapmak gerekirse ücreti ödenir,