Muhasebe Uzmanı (Sultanbeyli) İş İlanı

İşveren Hakkında
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Grant Thornton Türkiye, merkez ofisi İstanbul’da bulunan, Ankara ve Bursa’da yaklaşık 200 çalışanı ile bağımsız denetim, vergi, muhasebe ve danışmanlık hizmetleri sunan uluslararası bir kuruluştur. Uzmanlarımız, faaliyet gösterdikleri alanlarda geniş tecrübeye sahiptir. Sorunlara standart yaklaşımlar yerine yaratıcı çözüm önerileri getirirler. Hizmet anlayışımızın temeli, müşterilerimize sağladığımız katma değer, çalışanlarımız arasındaki işbirliği ve ekip çalışması ile yarattığımız değerdir. Saygı, dürüstlük, profesyonel mükemmeliyetçilik ve liderlik temel ilkelerimizdir. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren çeşitli büyüklüklerdeki şirketlerimiz en güçlü referanslarımızdır.


Grant Thornton Türkiye bordrosunda ve Sultanbeyli'de yerleşik müşterimizin ofisinde görev yapmak üzere muhasebe uzmanı aramaktayız. (Ulaşım desteği sağlanmaktadır.)

-Üniversitelerin İİBF bölümlerinden mezun

-En az 3 yıl deneyimli

-Yazılı ve sözlü ingilizceye iyi düzeyde hakim

-SMMM stajını başlatmış /Belgesini almış olması tercih sebebidir)

-Mevzuatı takip eden

-MS Office uygulamalarına hakim

-Seyahat engeli olmayan


İŞ TANIMI

SUltanbeyli'de yerleşik müşterimizin tüm muhasebe süreçlerini takip edip ilgili çalışmaları eksiksiz ve zamanında yapacak, öğrenmeye ve kendini geliştirmeye açık adayların başvurularını bekliyoruz.