Planlama Uzmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Sivas(Merkez)
  • Gıda

GENEL NİTELİKLER

İş Tanımı

Stratejik, taktiksel ve operasyonel kararları desteklemek ve gerekli eylem planlarına öncülük etmek için şirket Yönetimine ve Satış Ekibine doğru satış, pazarlama ve araştırma bilgilerini zamanında sunmak.Bölge verilerini takip ve değerlendirme amaçlı rapor setleri oluşturarak dönemsel saha aktivitelerinin verimliliğini ölçmek ve sonuçlarını şirket Yönetimi ve saha ekibi ile paylaşmak.

İş Sorumlulukları

? Şirket içinde kullanılan tüm satış, stok ve finans sistemlerinin kullanımına hakim olmak, yönetmek, saha yönetimi ve ekipleri yönlendiren, bilgilendiren düzenli raporlar hazırlamak ve paylaşmak.

? Şirket içi satış güçlendirme programları (incentive) ve bayi E-Sipariş panel iskontosu aksiyonlarının etkin bir şekilde kurgulanmasını sağlamak.

? Satış Performansının sürekli takibini yaparak günlük, haftalık ve aylık olarak düzenli ve zamanında eksiksiz paylaşımını sağlamak. Hedef ve gerçekleşen takip mekanizması kurarak, ölçüm kriterlerine göre raporlamak.

? Kaynak harcanan tüm aktivitelerin (Vade, Ezd Bütçe, Ticari Programlar, Etkin Ziyaret) verimlilik analizinin yapılması ve saha ekiplerini yönlendirerek zamanında aksiyonların alınmasını sağlayacak raporları hazırlamak

? Saha satış tahminine paralel sevkiyat tahminlerinin optimum stok seviyesinde yapılmasını sağlamak.

? Saha uygulamalarını analiz ederek, bölgenin satış stratejisinin belirlenmesinde Şirket Yönetimi ve Saha Yöneticilerine destek olmak.

? Bayi Ruhsatlandırma süreçlerini takip ederek, lisans yenileme ve yeni lisans alan bayilerin takibini yaparak saha ekiplerini bilgilendirmek.

? Bölgede bulunan bayilerin E-Sipariş'e; katılım, Adaptasyon, Sales Rate ve İskonto Oranlarına tümü ile hakim olmak ve ekipleri hedefler doğrultusunda yönlendirmek.

? Eğitim portalının yönetimi ve raporlamalarının eksiksiz yapılmasını sağlamak.

? Distribütörün ve Saha Ekiplerinin mali düzenlemelere ve regülasyonlara uygun çalışmasını sağlamak.