Satış Mühendisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Bursa
  • İnsan Kaynakları Danışmanlığı

GENEL NİTELİKLER

İsviçre Zürich merkezli Adecco Group, farklı uzmanlık alanlarına yönelik 9 alt markasıyla olanakları sağlaması için çalışıyor ve her gün 3,5 milyondan fazla adaya ulaşarak kariyer dünyanın önde gelen İK çözümleri şirketidir. Geleceğin herkes için işe yarar çalışma olanakları sağlıyoruz.

60 ülkedeki varlığımızla yeteneklere erişiyor, geliştiriyor ve kendilerine uygun işle bir araya getiriyoruz. Bir Fortune Global 500 şirketi olarak, örneklerle liderlik ediyor, iş dünyasını eğitiyor ve daha iyi toplumlar inşa eden ortak bir değer yaratıyoruz.

Kapsayıcılık, girişimcilik ve ekip çalışması kültürümüz 34.000 çalışanımızı güçlendiriyor. olarak listelenmekten gurur duyuyoruz.

Adecco Group AG'nin merkezi İsviçre Zürih'te bulunur ve SIX İsviçre Borsasında (ADEN) Great Place to Work® - Dünyanın En İyi İşverenleri sıralamasında en iyi işverenlerden biri listelenir ve dokuz global lider marka tarafından desteklenir: Adecco, Adia, Badenoch + Clark, General Assembly, Lee Hecht Harrison, Modis, Pontoon, Spring Professional, and Vettery.

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz taşıma ekipmanları konusunda faaliyet gösteren Global müşterimiz için ''Satış Temsilcisi’’ arayışımız bulunmaktadır.

- Üniversitelerin tercihen mühendislik bölümlerinden mezun,

- Endüstriyel ürünlerin satışı konusunda min.3 yıl deneyimi bulunan,

- Yurtiçi ve Yurtdışı seyahat engeli bulunmayan,

- CRM programına hakim,

- İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim becerileri yüksek

- Aktif araç kullanabilen,

- Bursa'da ikamet eden ve edebilecek olan

İş Tanımı:

· Sorumluluğu olduğu bölgede mevcut müşteri portföyünü düzenli olarak ziyaret etmek ve yeni müşteri portföyü oluşturmak.

· Varolan ve potansiyel müşterilere firmayı, ürünleri tanıtmak, satışı gerçekleştirmek ve satışı yapılan makineyi gerekli bilgileri vererek teslim etmek.

· Sahip olduğu bilgilerle markamızı ve makinelerimizi tanıtmak

· Tüketici ihtiyaçlarını ve eğilimlerini ölçmek, yeni ürün fırsatlarını ve / veya ürün, ambalaj ve hizmet değişiklikleri tespit ederek ürün önermek

· Önemli müşteriler ve hesaplar ile güçlü bağları geliştirmek ve pazar etkilemesi olası eğilimleri ve sorunları anlamakta proaktif olmak

· Müşteri – Sipariş veri tabanının güncel tutulmasını sağlamak ve analize katkıda bulunmak.

· Bölgesinde bulunan rakipler, yeni ürün fırsatlarını ve / veya ürün, ambalaj ve hizmet değişiklikleri tespit ederek gerekli bilgileri üst yöneticisine bildirmek.

· Gerekli raporları hazırlamak.


Adecco, İşkur'un denetiminde 10.12.2020 tarihli 442 No'lu lisans sahibi özel istihdam bürosudur.