Satış Sonrası Hizmetler Sorumlusu İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)(Beykoz, Tuzla)
  • Servisler, Üretim Makine ve Ekipmanları, İş Makineleri

GENEL NİTELİKLER


Karyer-Tatmak grup şirketleri, 1953 yılından beri, iş ve Yol makineleri sektöründe faaliyet gösteren Türkiye’nin köklü şirketlerinden biridir. Aralıksız 47 yıldır BOMAG Yol Ekipmanlarının Türkiye Distribütörü olan firmamız pazar lideri olarak faaliyet göstermektedir. BOMAG markasının yanı sıra HELI marka akülü ve dizel forkliftler, Doppstadt marka öğütücülerin, şehir temizliğinde kullanılan BUCHER Municipal marka kompakt ve araç üstü yol süpürücüler, IPC GANSOW marka Cila ve Bakım Makineleri, Kuru Tip Süpürücüler ve Zemin Temizlik Makineleri’nin Türkiye distribütörlüğünü başarı ile yürütmektedir. Yurt sathına yayılmış yetkili servis ağı, İstanbul ve Ankara’da bulunan Servis istasyonları, yedek parça depoları ve satış sonrası hizmetler ekipleriyle müşterilerine kesintisiz servis ve yedek parça desteği vermektedir.

    Büyüyen ve gelişen iş hacmi ve hedefleri çerçevesinde, Karyer-Tatmak ailemize katılacak yeni çalışma arkadaşları arayışı içindeyiz. Bu kapsamda, İstanbul-Tuzla Servisimizde görevlendirmek üzere aşağıdaki kriterlere uygun; Satış Sonrası Destek ve Müşteri Hizmetleri Asistanı görevlendirilecektir.

    İstanbul Tuzla lokasyonumuzdaki merkez servis istasyonumuza gelen arıza ve bakım isteklerine cevap verecek, gelen istekleri ilgili makine mühendislerine aktaracak, günlük servis işlemlerini şirket içinde kullanılan yazılıma işleyecek, dosyalama ve evrak takibi yapacak;

  • Ön lisans veya Lisans mezunu
  • Tuzla yakınlarında oturan
  • Microsoft Office programlarını iyi derecede kullanabilen
  • Mikro Muhasebe programını bilen/öğrenmeye açık.
  • İletişimi kuvvetli

Personel görevlendirilecektir.