Satış Temsilcisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Edding Türkiye
  • Ankara, İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)
  • Ofis / Büro Malzemeleri, Kırtasiye

GENEL NİTELİKLER

50 yıldan beri bir markörden daha fazlası olmaya devam ediyoruz. Dünyayı değiştiren büyük işleri destekliyoruz. Her bir bireyin, kendi fikirlerini görünür kılma ve kişiliğini ifade etme hakkı olduğuna inanıyoruz. Söz konusu olan tamamlayıcı bir çizgi olabilir, bir yön tayini veya bir görüş bildirisi olabilir; hiç fark etmez.


“Hayalim, bir gün doğada tamamen çözünebilen bir kalem yapmak.”


Yönetim Kurulu Başkanımız Per Ledermann’ın bu hayalinin sürdürülebilir olup olmadığını veya bunun da ötesinde gerçekleştirmenin mümkün olup olmadığını tahmin etmek şu an için zor. Ancak edding EcoLine serisinin gösterdiği gibi alternatif malzemelerin kullanımı şu an mümkün.


1960 yılında şirketimizin kurulduğu andan itibaren ürünlerimizin çevreye olumsuz etkilerini en aza indirgemeyi görev belledik. Kendimize verdiğimiz bu sözü yerine getirmekteki önemli adımlardan biri doldurulabilen markörleri geliştirmemiz oldu. Bu sayede bitmiş bir markör 15 defaya kadar doldurulup yeniden kullanılabilir. Ayrıca pek çok edding ürününün uçları da değiştirilebiliyor. Bu da yalnızca edding markörlerinin kullanım ömrünü hatırı sayılır oranda uzatmakla kalmıyor, aynı zamanda da gereksiz atık oluşumunun da önüne geçilmesini sağlıyor. Bunun yanı sıra mürekkeplerimizin çözücü maddeleri giderek daha da yumuşak hale geliyor. Markörlerin o keskin kokusu artık geçmişte kaldı.


İş Açıklaması


İstihdam planlanan İl: İstanbul-İzmir-Antalya-Konya-Ankara


İş tanımı


· Firmamız temel olarak istihdam yapılacak il ve çevresinde Portföyünde yer alan müşterilere kırtasiye ürünlerinin satışını yapacak personel alacaktır.


· Bölge satış hedefini gerçekleştirmek.


· Sorumlu olduğu il ve çevresinde kendisine verilecek olan Kırtasiye perakendecilerine rut sistemi dahilinde ziyaretler gerçekleştirmek,


· Bu ziyaretlerde raflarda biten ürünlerin siparişlerini almak,


· Yeni ürünlerin tanıtımını yapmak,


· Kırtasiyeci ile birlikte edding ürünlerinin satışını arttırmaya yönelik aktiviteler planlamak ve uygulamak (Okullaratanıtım,numune gönderimi,son kullanıcı ziyareti).


· Bölgelerindeki gelişmeler doğrultusunda var olan müşterilerilerine yeni müşteriler eklemek,


· Satışlar büyük bir oranda ana bayiler üzerinden yapılacaktır. Ana bayi stoklarının kontrolü,


İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar


Genel Özellikler


· Eğitim: Üniversite mezunu (Yüksek okul mezunu tecrübeli adaylar değerlendirilebilir)


· İş tecrübesi: En az 2 yıl (Kırtasiye sektörü ve ya Rut sistemine dayalı perakende noktalara satış yapan (Sigara,İçecek,Teknoloji,ilaç) üretici ve ithalatçı firmalarda görev almış kişiler


· Ehliyet: Otomobil ehliyeti,en az 3 yıl aktif sürüş deneyimi.


· Seyahat etmeye engel durumu olmamak.


Kişilik Özellikleri


· Kendisini iyi ifade edebilen,


· İletişim becerileri yüksek,


· Çalışmayı seven dolayısı ile yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek,


· Dinleme ve problem çözme yeteneği gelişmiş,


· Kariyer planlarını Satış alanında planlamış.