Satış ve İş Geliştirme Sorumlusu İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Beşiktaş)
  • İnsan Kaynakları Danışmanlığı

GENEL NİTELİKLER

Güvenlik alanında hizmet veren yabancı sermayeli bir firma için yeni müşteri kazanmaya yönelik iş geliştirme faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinden, tanıtım, teklif/ihale ve sözleşme süreçlerini yürütmekten sorumlu “İş Geliştirme Uzmanı” arıyoruz.

Sorumluluklar:

1. Potansiyel müşterilerin belirlenmesi için pazar araştırması yapar, hedef firmaları belirler ve profillerini araştırır.

2. Potansiyel müşterilerle ilk teması kurar ve hizmet tanıtımının yapılması için toplantı organizasyonunu gerçekleştirir.

3. Tanıtım materyallerini veya ihale dosyasında olacak dokümanları hazırlar.

4. Bölge Müdürü, Şube Müdürü ve gerekirse ilgili diğer kişilerin de katılımıyla müşteri toplantılarına katılır, tanıtım sürecinde yer alır.

5. Teklif sürecinin öncesinde, talep edilirse keşif çalışmalarının yapılması için gerekli organizasyonu yapar.

6. Görüşmeler sonrasında (potansiyel) müşteri tarafından talep edilen/önerilen sayılar ve şartlar dâhilinde maliyetlendirme çalışmasını yapar ve Bölge Müdürü’nün onayına sunar.

7. Farklı Bölge Müdürlükleri ve İş geliştirme Koordinatörlüğü tarafından yürütülen teklif süreçlerinde istenmesi durumunda maliyetlendirme çalışması konusunda destek verir.

8. Onaylanan teklifi (potansiyel) müşteriye sunar, müşteriden revizyon talebi gelirse değerlendirir ve Bölge Müdürü’nün onayı ile teklifi revize eder.

9. Müşterinin teklifi kabul etmesi durumunda sözleşme yönetimi prosedürüne uygun olarak sözleşmeyi hazırlar ve Bölge Müdürü, Ülke Başkanlığı ve Hukuk Müşavirliği’nin görüşüne sunar.

10. Sözleşme maddeleri üzerindeki görüşleri müşteriye iletir, müzakere sürecinde yer alır ve sözleşmenin anlaşmaya varmasını sağlar.

11. Sözleşmenin taraflarca imzalanması için gerekli koordinasyonu yapar ve sözleşme ile eklerini ilgili Şube Müdürlüğüne teslim eder.

12. Bölge Satış Bütçesinin oluşturulmasında ve takibinde sorumluluk alır.

13. Hizmet teklifini kabul etmeyen müşterilere ait bilgileri kayıt altına alır.

14. Kendi fonksiyonunun hiyerarşik yapısı içinde kalan üstleri tarafından, sorumluluk alanları ile bağlantılı olarak verilecek diğer görevleri yerine getirir.

15. Şirket Yönetim Sistemleri konusundaki süreçleri ve ilgili dokümanların kapsamlarını bilir. Şirket Yönetim Sistemleri Politikaları doğrultusunda kendisine verilen görevleri yapar.