Satış ve Operasyon Yöneticisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)
  • İnsan Kaynakları Danışmanlığı

GENEL NİTELİKLER

Güvenlik alanında hizmet veren yabancı sermayeli bir firma için üniversitelerin Mühendislik bölümlerinden mezun,Bölge Güvenlik Teknolojileri Uzmanı arıyoruz.

Görev tanımı:

1. Entegre Güvenlik Çözümlerinin uygulama ve entegrasyonu sürecinde, Bölgedeki şubelere destek olur.

2. Yeni çözüm modelleri ile ilgili iş geliştirme ve satış sürecinde, Bölgedeki şubelere ve İş Geliştirme departmanına gerekli desteği sağlar.

3. Uygulamaya konulan yeni modeller ile ilgili kullanılacak prosedür, talimat, form ve benzeri dokümanların hazırlanmasında destek olur.

4. Uygulamaya konulan yeni modeller ile ilgili müşteri görüşme tutanakları, satış, teklif ve uygulama sürecinde destek sağlar, müşteri talep ve şikayetlerini değerlendirir, ilgili Bölge Müdürü ve Şube Müdürü ile istişare ederek gerekli görülen aksiyonların planlama ve uygulanmasını EGÇ(Entegre Güvenlik Çözümleri) Destek Müdürü ile koordine edip, gerekli desteği sağlar.

5. Uygulamaya konulan yeni modeller ile ilgili her türlü birimden gelen bilgi ve raporları takip eder, EGÇ Destek Müdürüne iletir ve ilgili departman, Bölge ve şubelere yönlendirilmesi konusunda destek olur.

6. Toplantı ve çalışmalara iştirak ederek, gerekli desteği sağlar.

7. EGÇ Müdürlüğü’nün ihtiyaç duyduğu bilgi, rapor ve analizlerin hazırlanmasına destek olur. Şirket Yönetim Sistemleri konusundaki süreçleri ve ilgili dokümanların kapsamlarını bilir.