Yazılım Mühendisi - İstanbul İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)
  • Bilişim, Yazılım, Savunma Sanayi

GENEL NİTELİKLER

SİMSOFT olarak; Simülatörler, Savunma ve Havacılık Sistemleri, Görsel Sistemler, Oyun ve Simülasyon alanlarında yerli ve milli altyapımızla AR-GE'ye dayalı, özgün ileri teknoloji ürünler geliştiriyor; hem Türkiye'de hem de yurtdışı arenada yükselen başarı grafiğimizi sürdürüyoruz.

Büyüyen ailemizin bir parçası olarak kariyerinizde önemli bir sayfa açabilirsiniz.

Şirketimiz bünyesinde, Yeni Nesil Deniz Simülasyon Sistemleri projelerinde görevlendirilmek üzere, “Yazılım Mühendisi takım arkadaşları arıyoruz.

Genel Nitelikler:

Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği vb. bölümlerinden mezun,

İyi derecede C++ bilgisi ve tercihen QT tecrübesi olan,

En az 2 yıllık yazılım mühendisliği tecrübesine sahip,

Tercihen simülasyon ve oyun teknolojileri konusunda deneyimli,

Tercihen Unreal Engine veya Unity konusunda deneyimli,

İyi derecede İngilizce dilbilgisine sahip,

Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya en az 2 yıl askerlik görevi ile ilişiği bulunmayan,

İstanbul'da ikamet eden yada edebilecek olan.

**Çalışma yeri Teknopark İstanbul, (Anadolu Yakası) Pendik ilçesidir.


İş Tanımı:

Yeni başarılara birlikte imza atacağımız, Yeni Nesil Deniz Simülasyon Sistemleri projelerinde bilgisayar bilimleri ve yazılım mühendisliği alanlarındaki iddialı problemlere etkin ve yaratıcı çözümler bulacağız. Bu projelerde çalışan deneyimli ekip olarak hem sistemlerimizi hem de kendimizi en üst seviyelere çıkaracağız.

Bu pozisyonda görev alacak Yazılım Mühendisi” söz konusu alanda iddialı problemlere yaratıcı çözümler bulmaya katkı vererek, C++ ve QT ile yazılım geliştirecektir. Bu pozisyonda görev alacak olan yazılımcı, muhteşem bir öğrenme ve üretme ortamında yer almış olacaktır.