Ias

Ias

  • Bilişim, Yazılım, Bilişim Danışmanlığı

Firma Hakkında

 
 

1989 yılında Yaşar Hakan Karabiber tarafından Almanya’nın Karlsruhe şehrinde kurulmuş olan IAS (Industrial Application Software), dinamik ve yenilikçi, Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) çözümleri konusunda uzmanlaşmış bir firmadır.

Kurulduğu günden itibaren 1990 yıllarının başında operasyonlarını Fransa, İngiltere, İrlanda, Avusturya gibi diğer Avrupa ülkelerine doğru genişletmiştir. 1994 yılında IAS, araştırma ve geliştirme (Ar-Ge) çalışmalarına sadece teknolojiyi takip etmek için değil, kendi teknolojisini geliştirmek adına yatırım yapma kararı almıştır. Bu çerçevede IAS Türkiye bünyesinde kurulan Ar-Ge departmanı, hızlı gelişen teknolojileri ve müşteri taleplerini değerlendirmek adına İstanbul’da faaliyetlerine başlamıştır. Ar-Ge departmanı; bu çerçevede çalışmalarına başlamış ve 1997 yılında iş süreçlerini kodlamak için özel tasarlanan “TROIA Yazılım Geliştirme Platformunu piyasaya sunmuştur. 


Entegre yazılım geliştirme ortamı TROIA, açık kaynak kodlu, platform bağımsız oluşu ve modüler yapısıyla ERP çözümlerinde firmalara sınırsız esneklik sunmaktadır. Bu gelişme sonrasında, caniasERP, TROIA Geliştirme Platformu‘na taşınarak, 2000 yılında 6.01 versiyonuyla, o dönemde tüm fonksiyonlarıyla internet üzerinden erişilebilen birkaç ERP yazılımından biri olarak piyasaya sunulmuştur. Farklı sektörlerde geliştirilen kapsamlı ERP projeler çerçevesinde yazılım geliştirme ve uygulama aşamalarında 30 yıla yaklaşan tecrübesi ile birlikte IAS, global ERP firmaları arasındaki yerini almıştır.TROIA’nın, caniasERP ’ye sağlamış olduğu en önemli rekabetçi üstünlük olan esneklik özelliği, bağımsız değerlendirme kuruluşları olan Trovarit AG ve GPS tarafından da onaylanmıştır.

Dünya Çapında; 30 Ülke de, 15 Dil de , 1000 den fazla müşterimizle çalışmanın gururunu yaşıyoruz.
“ERP yazılımları alanında müşteri memnuniyetine yönelik olarak yakın zamanda yapılan çalışmada en iyi firmalardan biri seçildik. Bu sonuç, bizi daha başarılı ve yeni geliştirilecek projeler için motive etmektedir.