Account Manager İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)
  • Bilişim, Yazılım, Danışmanlık
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Bir dönüşüm hikayesinde baş rol almak isteyenler için...

Günümüz iş dünyasında bir dönüşüm hikayesi yazılıyor. Bu hikayenin başrol oyuncusu “VERİ”. ”. Veriye ulaşabilen, Veriyi ilmek ilmek işleyebilen ve Verideki gizli yönleri keşfederek bu gizli yönleri Veri ile el ele işe güce entegre edebilenlerin oyunun kurallarını yeniden, yeniden ve yeniden yazacağı bir dönüşüm hikayesi.

Hayatımızı değiştiren ve değiştirecek olan yeniliklerin hepsinin temelinde “YAPAY ZEKA” bulunuyor. Yapay Zeka o kadar geniş bir tanım ki, Yapay Zeka çalışmalarında hedef insan beyninin işleyemeyeceği miktarda ve çeşitlilikte veriyi işleyebilen, muhakeme yapabilen, derinlemesine öğrenebilen, kurumun verisinden kuruma özelorganik zeka üreten çözümler geliştirmek. Yapay Zeka; Kognitif sistemler, Makine Öğrenmesi ve Derin Öğrenme yöntemlerini kapsıyor. Makine öğrenmesi yöntemleri ham verilerden öğrenen, öngörüler oluşturan, bilgisayarların sürekli öğrenmesini sağlayan algoritmalar. Makine öğrenmesinin bir iç katmanı olan derin öğrenme insan beyninin davranışını büyük verilerden öğrenerek simule etmeye çalışan, çok katmanlı sinir ağları. Yapısal ve yapısal olmayan veriler üzerinden gerçekleştirilen sınırsız yapay zeka kullanım alanı bulunmakta.

Yapay Zeka her sektörden kurumun iş yapış şeklini dönüştürmeye hazır durumda. Yapay Zekanın dünya ekonomisine katkısının 2030 yılına kadar 16 Trilyon Dolar olacağı öngörülüyor.

AIMS Analitik Bilgi Yönetimi Çözümleri şirketi olarak 22+ yıldır kurumların en önemli varlıkları olan verilerini iş hedefleri doğrultusunda karar mekanizmalarına entegre edebilecekleri “360° Analitik Vizyon” çözümlerimiz ile bir çok sektörden bir çok iş biriminin yanındayız.

360° Analitik Vizyon çözümlerimiz bir tarafta kuruluşların müşterilerine dair diğer tarafta ise operasyonel süreçlerine dair yapay zeka uygulamalarını ele alıyor. Müşteri tarafında analitik müşteri yönetimi çalışmaları ön plana çıkarken operasyon tarafında analitik planlama, finansal suçlarla eş zamanlı mücadele, kurumsal yönetişim, risk ve uyum yönetimi vb. projeler öne çıkıyor.

Günümüzde yaşanan yapay zeka dönüşümünde kuruluşların başarısında yapay zekanın önemine inanan ve bunu AIMS 360° Analitik Vizyon çözümlerini kuruluşların iş hedef ve ihtiyaçları ile buluşturacak, hem çözüm sunduğumuz kuruluşlara hem de AIMS’e değer katacak takım arkadaşları arıyoruz.

Genel Nitelikler

  • Üniversitelerin ilgili birimlerinden mezun,
  • Tercihen bilişim, danışmanlık, araştırma, finans, vb. sektörlerinde en 3 yıl satış deneyimi olan,
  • Müşteri odaklı satış felsefesini benimsemiş olan, yeni müşteri kazanımı, mevcut müşterilerden yeni fırsatlar yaratma amaçlı dinamik bir çalışma planı oluşturabilecek ve iş geliştirmeden başlayarak bütün satış sürecini yönetebilecek,
  • Kurumsal satış ve iletişim becerileri güçlü, değer katan satış felsefesine inanan, dinamik, müşteri memnuniyeti ve hedef odaklı,
  • Sunduğu çözümleri öncelikle kendisi anlayabilecek ve müşterilerin olası iş ihtiyaçlarını tespit edebilecek,
  • İyi düzeyde İngilizce bilen,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış