Bilgi Teknolojileri Operasyon Müdürü İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)(Kartal)

GENEL NİTELİKLER

Teknoloji hizmet yönetimi alanında lider olarak 23 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Unite, geniş müşteri tabanının günlük destek operasyonunu denetlemek ve yönetmek için yeni bir üye arıyor. Unite bu alanda öncü olmuştu ve bu nedenle bu adayın sadece mükemmel hesap yönetimi, takım liderliği, analitik ve teknik becerileri değil, aynı zamanda teknoloji desteği ile ilgili dijital dönüşüm teknolojilerinde de yetkin olması gerekiyor.

Müşterilerin operasyonlarını yönetmek, sık sık bir araya gelmek, hizmet seviyelerimizi ve hizmetlerimizi sürekli iyileştirmek, tüm seviyelerde hesap yönetimi ve ilişki becerileri güçlü deneyimini göstermek, baskı ve motivasyon altında sunum ve analitik dönüştürücü çözümlerinin yanı sıra beceri sağlayan çalışabilme gereken tüm sözleşme yükümlülüklerinin sağlanması için sorumlu olmak.

Tüm başvuru sahipleri, BT desteği konusunda en az 10 yıllık endüstri deneyimine ve birden fazla hesabın yönetimine, destek organizasyonu yönetimine ve müşteri hesap verebilirliğine açık bir şekilde en az 3 yıllık deneyime sahip olmalıdır.


Sorumluluklar


* Operasyonlar ve hizmet seviyeleri, dönüşüm için iş planları, yeni müşterilerin devreye alınması dahil olmak üzere birden fazla müşterinin günlük destek operasyonu.

* Operasyon verilerinin, sunumların zamanında ve kesin bir şekilde raporlanmasından yönetime karşı sorumlu olacak ve bu nedenle iyi sunum ve iletişim becerilerine sahip olmalıdır.

· Yönetmek için araçlar yeni projeler, değişim süreçleri ve deneyim yönetmek ve bu iletişim kurma becerisine sahip olması.

· Çeşitli destek personeli ekiplerini yönetmede mükemmel kişiler arası beceriler ve üst yönetim düzeyinde müşterilerle iletişim kurma konusunda kanıtlanmış yetenek.

* Hizmet yönetimi operasyonuna ilişkin tüm hizmetler için Unite ve hizmet yönetimi müşterileri arasında birincil kaynak ve hizmet uzmanında görev alacak ve genel stratejik odaklanma, sözleşme yükümlülüklerine ilişkin hesap verebilirlik konularında uzmanlık sağlayacaktır. Tüm hizmetlerin yürütülmesi ve sürekli iyileştirilmesi.

· Gerektiğinde dışarı rulo, yatılı, hizmet geliştirme müşteri yeni hizmetler için gerekli herhangi bir plan geliştirmek ve yönetmek için ve böyle gerektirdiği proje mülkiyet ve yönetim sağlayacaktır. Pozisyon ınter şirketinden sorumlu olacak, ınter

stratejik önemi olan ve şirketin hizmet sunumuna etkisi olan departman programları ve projeleri.

* Adayın müşteri destek alanı etrafında yaratıcı ve stratejik düşünmesi, kullanıcı deneyimini sürekli iyileştirmek için süreçler, prosedürler ve rehberlik sağlaması gerekir.

* Sorun, değişim yönetimi gibi süreçlerin etkin bir şekilde yürütülmesini ve müşteriye teslim ettiğimiz hizmet sunum deneyiminin sürekli olarak gelişmesini sağlamak için ITIL, SIAM ve hizmet sunumuna ilişkin diğer yönergeler etrafında sürekli rehberlik ve yön sağlayın.

· Müşteri deneyimini sürekli iyileştirmek için, hizmet raporlarının analizine dayalı yeni çözümleri proaktif olarak uygulayarak ve etkin dijital çözümler oluşturmak için dijital iş hizmetlerimizle bağlantı kurarak müşterilerimize sunuyoruz.

İş Gereksinimleri;


· Üniversite Diploması

* En az 10 yıllık sektör tecrübesi ve 3 yıllık benzer sorumluluk

* Mükemmel iletişim ve kişilerarası beceriler

· Üstün Hizmet Yönetimi Becerisi ve Endüstri Bilgisi

* Baskı altında çalışabilme

· Güçlü liderlik becerileri ve güçlü ilişkiler kurma becerisi

Seyahat etmekle ilgili hiçbir sorunu olmayan

* Bağımsız ve takım oyuncusu olarak çalışabilecek, inisiyatif alabilecek ve birden fazla görevi yönetebilecek beceriye sahip, profesyonel ve becerikli bir işçi olmalıdır

· Son kullanıcı destek hizmetleri, otomasyon çözümleri, sunucu ağı ve genel bulut gibi çeşitli ortamlarda çözümleri yönetme deneyimi

* ISO27000, ISO 27001 vb. Endüstri ve düzenleyici standartlarla ilgili anlayış ve deneyim