Entegrasyon Sistem Analisti / Py İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)
  • Bilişim

GENEL NİTELİKLER

Genç ve çalışkan ekibimize, analiz ve sonrasında proje yönetimi konularında değer yaratmaya istekli yeni üyeler arıyoruz.

Seçilecek adaylar uzaktan (remote) çalışabilecektir.
Siz de eğer;
- Matematik mezunu (bölüm veya mühendislik) veya matematiğe karşı belirgin bir ilgi ve sevgi sahibi iseniz,
- Kıdemin değil, bilginin güç olduğuna inanıyor, işiniz hakkında sürekli yeni şeyler öğrenmeyi, bu amaçla gerektiğinde detaylı araştırmalar yapmayı seviyorsanız,
- İşin bir parçasını yapmaktan çok, işin satıştan kapanışa tüm süreçlerini öğrenmek ve sorumluluğunu almak sizi daha mutlu ediyorsa,
- Başladığınız bir işi bitirmeden kendinizi rahat hissedemiyorsanız,
- Başarmaya odaklı, her zaman pozitif enerjinin hakim olduğu dostça bir ortamda gerektiğinde tempolu çalışmayı kendinize uygun görüyorsanız.
- İnsanlarla iletişim kurmaktan hoşlanıyor, kendinizi yazılı ve sözlü ifade etmekte sıkıntı duymuyorsanız.
- Gerekli tecrübeyi kazandıktan sonra, yurtiçi ve dışından aynı anda çok taraflı projelerde yönetici rolü üstlenebileceğinize inanıyorsanız,
- Ekip çalışmalarında gerektiğinde lider, gerektiğinde ise üye olarak da aynı motivasyon ile çalışabileceğinizi düşünüyorsanız,
- Günlük çalışma içinde yazılı ve sözlü olarak kendinizi İngilizce ifade edebileceğinizi düşünüyor, eksikseniz bile geliştirmek konusunda kendinize güveniyorsanız,
- Üniversiteden yeni mezun veya en fazla 1-2 yıl iş tecrübesine sahipseniz,
sizinle tanışmayı çok isteriz.

Eğer ilanımıza başvuracaksanız, bu başvurunuzun bize özel güncellenmiş olmasını önemsediğimizi bilmenizi isteriz.

Aynı şekilde özgeçmiş bölümünde de kendinizi bu pozisyona neden uygun gördüğünüzü kısaca anlatmış olmanız halinde ön görüşmeye davet edilmemeniz için bir sebep olmayacaktır.


İŞ TANIMI

Bizofis, 700'den fazla ulusal ve uluslararası firmaya veri ve doküman gönderimi konusunda hizmet veren Türkiye'nin en büyük EDI servis sağlayıcısıdır.

Halen Amazon, Getir gibi şirketlerin EDI altyapı hizmetlerini vermektedir. Operasyonları Türkiye'den Avrupa ve İngiltere'ye uzanmıştır.

Ağustos 2013'den bu yana da e-fatura konusunda özel entegratör olarak hizmet vermektedir. Halen bir çok uluslararası büyük firmanın hizmet sağlayıcısı durumundadır.

Analist/Proje Yöneticisi pozsiyonundaki ekip arkadaşlarımızdan, gerek e-fatura gerekse EDI tarafında, müşterilerimizin ERP sistemleri ile kendi platformumuzun entegrasyonu çalışmalarında analiz hizmeti vermeleri sonrasında ise proje yönetimi yapmaları beklenmektedir.

İş başlangıcında yeterli bir süre, her iki çözüm platformuna ve yapılacak işe ilişkin teorik ve pratik eğitimler verilecektir.
İş görüşmesine davet edilecek arkadaşlarımız ile bu ilanın Genel Nitelikler kısmında yazılı olan konular üzerinde konuşulacağından, görüşme öncesi ilanımızın dikkatlice okunup anlaşılması görüşmenin başarısı açısından faydalı olacaktır.