Gayrimenkul Danışmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Aydın(Didim)
  • Emlak Geliştirme, Gayrimenkul Değerleme, Danışmanlık, Finans ve Yatırım Danışmanlığı , Ticaret

GENEL NİTELİKLER

2005 yılında faaliyetlerini Türkiye’ye taşıyan Realty World, ilk yılında gösterdiği büyüme ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen emlak markası olmuştur. Realty World Türkiye, bu başarısını Realty World ülkeleri arasında en hızlı büyüyen ülke ödüllerini alarak sürdürmüş ve Türkiye genelinde 130’u aşkın ofise ulaşmıştır.

GAYRİMENKUL DANIŞMANI NE İŞ YAPAR?

  • Gayrimenkul Alım Desteği Verir

Gayrimenkul almak isteyen kişilerin ihtiyaçları doğrultusunda bir gayrimenkul bulmalarına yardımcı olur. Belirtilen şartlara uygun gayrimenkuller varsa bunları alımı yapacak kişilerin gezmesini sağlar. Hizmet verdiği kişilere gayrimenkulün sahip olduğu imkanlar ve çevresel şartları ile ilgili bilgi verir.

  • Resmi İşlemler Hakkında Bilgilendirmede Bulunur

Gayrimenkul alım işlemlerinde gerçekleştirilmesi gereken resmi işlemler bulunmaktadır. Gayrimenkul danışmanı, mevzuatlar ve resmi işlemler hakkında bilgi sahibidir. Hizmet verdiği tapu devri gibi konularda rehberlik sunar.

  • Yatırım Danışmanlığı Sunar

Gayrimenkul satın almak isteyen kişilere yatırım danışmanlığı hizmeti verir. Alınacak gayrimenkulün karlılık durumu, bölgenin değeri, amortisman süresi ve çekilecek kredi oranları ile ilgili bilgilendirmede bulunur. Gayrimenkul satın alacak kişinin doğru zaman ve lokasyonda yatırım yapmasına yardımcı olur.

GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI MAAŞLI BİR İŞ MİDİR?

Gayrimenkul danışmanlığı maaşlı bir iş değil, yüksek oranlı gelir paylaşımı sistemi üzerine kurulu bir meslektir. Realty World Akbük Doğa Gayrimenkul kurumsal çatısı altında, düşük maliyetle müşterilerinize modern bir ofiste, profesyonel hizmet verebilme imkanına sahip olursunuz. Dolayısı ile maaş geliriniz olmaz, performansınızla doğru orantılı her işleminizden Realty World paylaşım oranları üzerinden, yüksek gelirler elde edebilirsiniz.

GAYRİMENKUL DANIŞMANI OLARAK NE KADAR KAZANIRIM?

Bu soruya net cevap vermek mümkün değildir. Realty World, danışmanlarına çalışmalarında başarılı olabilecekleri tüm gerekli imkanları, eğitimleri ve altyapıyı sunar.Kazancınız tamamen sizin performansınızla doğru orantılıdır. Tecrübeli bir gayrimenkul danışmanı ortalama yıllık 350.000TL– 400.000TL kazanırken; Realty World bünyesinde başarılı olan, yıllık 1 milyon TL’ nin üzerinde kazanan gayrimenkul danışmanları da vardır.

Realty World çalışma sistemini eğitimlerde anlatıldığı gibi uygulayan, sistemli, disiplinli çalışan gayrimenkul danışmanları bu sektörde çok başarılı olmakta yüksek kazançlar elde etmektedirler.

GAYRİMENKUL DANIŞMANI OLMAK İÇİN TECRÜBE GEREKLİ MİDİR?

Gayrimenkul danışmanı olmak için tecrübe gerekmez. Gerekli eğitimler her hafta düzenli olarak başlangıç eğitimi ve Realty World oryantasyon sürecinde verilir.

EHLİYET VE ARAÇ SAHİBİ OLMAM GEREKLİ Mİ?

Araç kullanabiliyor olmanız, aracınız olması veya temin edebiliyor olmanız çalışmalarınız için gereklidir.

  • Aydın Didim'de yaşayabilecek tüm Türkiye üzerinden adaylar değerlendirmeye alınacaktır.