İnsan Kaynakları Uzman Yardımcısı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Bakırköy)
  • Denizcilik

GENEL NİTELİKLER

* Gemi personelinin, gemide çalışacak personelle ilgili kurallara, ISM Kod’a, STCW 95’e, endustri standartlarına ve şirketin belirlemiş olduğu isteklere, şirketin Emniyetli Yönetim Sistemine uygun elemanlar olması için Personel Müdür’üne yardımcı olmasını sağlarlar.

* Filo bünyesindeki gemiler için uygun kalifiye, tecrübeli (uygun sertifika/ehliyetlere sahip) ve sağlıklı yeni personelleri araştırmak, bulmak ve işe alınması için gerekli evrakların ve bayrak devleti evraklarının düzenlenmesinden sorumludurlar.

*Şirketin EYS manuellerinde açıkça belirtilen ISM Kod ve diğer ek kurallarının uygulandığından emin olup ve aşağıda belirtilen konularla ilgili özel dikkat göstereceklerdir.

o Gemideki uyuşturucu ve alkol engellenmesi

o Gemi personelinin seçimi

o Şirketin kalite, çevre ve işçi sağlığı ile ilgili amaçları ve hedefleri

o Raporlama sistemi oluşturularak, işletmesi yapılan gemilerde, personel performansının izlenmesi

* Gemi personelinin, şirket gemilerine katılmadan önce ve görevleri sırasında gerekli olacak eğitimlerin belirlenmesi ve takip edilmesi konusunda, Eğitim Müdürüne yardımcı olurlar. Aynı zamanda gemi personelinin eğitim kayıtlarını kendi dosyalarında tutacaktır.

·* Personel Müdür Yardımcıları tüm personele ait dökümanların, şirket prosedürlerine uygun şekilde tutulduğundan emin olur.

* Yabancı bayrak makamları ile görüşmeler gerçekleştirerek gemi personellerine ait sertifikaların düzenlenmesinden ve takibi

* Uluslararası acenteler ile görüşerek personel değişim organizasyonlarının yapılması.