Müşteri İlişkileri Sorumlusu İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Beyoğlu)
  • Üretim / Endüstriyel Ürünler, Hırdavat Sanayi, Yapı Malzemeleri, Ticaret , Mağazacılık (Ticaret)
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Sen de Al Nalburiye ailesine katılmak ister misin?

Merkez ofisi Karaköy'de bulunan firmamızın Kurumsal Müşteri İlişkileri bölümünde çalışacak takım arkadaşı arıyoruz. Biz Al Nalburiye ekibi olarak hırdavat, nalburiye malzemelerinin yanı sıra birçok sektöre bağlı ürünlerin ticaretini yapmaktayız. Ticaretimizi uzman kadromuz ile güçlü bir ekip olarak çok iyi yaptığımıza inanıyoruz.

Ekibimiz arasında yer alan satış, depo, muhasebe birimlerimizi en iyi şekilde destekleyecek, bizleri yeni firmalara telefon iletişimleri ile tanıtabilecek talep edilmesi yada ihtiyaç durumunda randevu takvimi oluşturcak, iletişim kanallarından ( internet, telefon vb ) gelen talepleri veri girişi yapabilicek , Talep ettiğimiz bu işler için bazı konularda tecrübeli ve bilgi sahibi olmanızın ekibimiz için çok daha iyi olacağına inanıyoruz. Minimum örneklerle,

  • Bilgisayar kullanımında tecrübeli,
  • CRM ( Müşteri İlişkileri Yönetimi) tekniklerine sahip
  • Yazılı ve sözlü iletişimde kuvvetli,
  • Konuşurken akıcı ve düzgün bir diksiyona sahip olmanızın


Yapı malzemeleri konusunda bilginiz olmayabilir fakat deneyiminiz var ise elbette çok daha iyi olacaktır. Bahsettiğimiz nitelikler ve iş şekli sizler için de uygunsa, ekibimize dahil olmak için pek de bir engel kalmıyor demektir.

O zaman başvurunu yapabilir, en kısa zamanda inceleyeceğimiz cv'nle ilgili tarafımızdan geri dönüş alabilirsin.