Teknik Servis Sorumlusu İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İzmir(Gaziemir, Kemalpaşa, Bornova)

GENEL NİTELİKLER

İş Tanımı;

  1. Kendisine verilen talimatlar doğrultusunda, mamullerde oluşan arızaları gidermek, koruyucu bakımları ve vida revizyonlarını gerçekleştirmek.
  2. Mamullerin ilk çalıştırmalarını yaparak müşteriye teslim etmek.
  3. İşin gerçekleştirilmesinden sonra, Atölye İş Emri veya Dış Servis İş Emri formunu eksiksiz ve özenle doldurmak, imzalamak ve müşteri temsilcisine imzalatmak.
  4. Müşteri memnuniyetini tesis etmek üzere çözümler üretmek.
  5. Bakım ve arızaların giderilmesi için kendisine teslim edilenorijinal yedek parçaların müşteriye ulaşmasını sağlamak, bu parçaların yerlerine montajını gerçekleştirmek, mamulleri çalışır vaziyette müşteri temsilcilerine teslim etmek.
  6. İşlerini gerçekleştirmek üzere kendilerine teslim edilen her türlü alet veedevatı özenle kullanarak muhafaza etmek.
  7. Müşterilerin teknik şikayetlerini almak ve ilgili birimlere ulaştırarak çözüme kavuşturmak.
  8. Cihazların bakım onarımıyla ilgili her türlü satın alma ihtiyaçlarını belirlemek ve teminini sağlamak.
  9. Genel revizyonu yapılan kompresörleri test etmek, test sırasında gözlenen olumsuzlukları gidermek, ölçüm değerlerini kayıt altına almak, kompresörün sevke hazır olduğunu ilgili birime bildirmek.
  10. Üstleri tarafından kendisine verilen sürekli ve/veya özel görevleri ilgili mevzuat ve şirket prosedürleri çerçevesinde yerine getirmek.
  11. Çevre Yönetim Sistemi, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, Kalite Yönetim Sisteminin gerekli kıldığı unsurları yerine getirmek ve yönetimin verdiği çevre, kalite ve İSG talimatlarına uygun hareket etmek.

Genel Nitelikler;

1.Üniversitelerin Mekanik, Mekatronik ve/veya Elektrik-Elektronik bölümlerinden mezun ya da Endüstri Meslek Lisesi veya Meslek Yüksekokul mezunu

2.Seyahat engeli olmayan.

3.B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabilen.

4.Tercihen SRC belgesine sahip.

5.Askerlik hizmetini tamamlamış(Erkek adaylar için)