Executive Chef İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Antalya
  • Turizm

GENEL NİTELİKLER

Antalya, Serik, Belek bölgesinde yeni satın almış olduğumuz ve tümüyle tadilat sürecine koymuş bulunduğumuz otelimizde aşçıbaşı pozisyonunda takım arkadaşı arıyoruz. Bu doğrultuda tadilatımızın son sürecinden itibaren bizimle birlikte çalışacak, mutfak geliştirme ve oluşturma konusunda bizlere destek verecek, diğer takım arkadaşlarımızı ve ekibimizi seçme konusunda bizlere yardımcı olacak, otel mutfağımızın işleyiş sistemini oluşturup kusursuz hizmet vermek üzere mutfak bölümünün tamamından sorumlu olacak bir aşçıbaşı aranmaktadır.

BLN GROUP şirketleri olarak yıllardır Antalya'da inşaat sektöründe önemli başarıları elde etmiş ve katkıları sunmuş bir şirketiz. Yeni girişmiş olduğumuz turizm sektöründe tercih edeceğimiz kalifiye takım arkadaşlarımızla turizm sektöründe de başarıyı hep birlikte yakalamayı hedefliyoruz.

Tercihen tatil bölgelerindeki otellerde aşçıbaşı pozisyonunda veya benzer bir alanda çalışmış, en az 5 yıl tecrübeye sahip, işinde ve alanında başarılı, türk ve dünya mutfaklarına hakim, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olan ve yönetim, denetim, organizasyon becerilerine sahip aday başvurularını beklemekteyiz.