İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)
  • Alüminyum

GENEL NİTELİKLER

İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü

İnşaat ve Hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmalarımızda çalışacak İnsan kaynakları ve İdari İşler müdürü alınacaktır.

İnsan Kaynakları ,

Personel işe alım süreçlerinin takibi ve mülakatların yapılması , personel giriş çıkış işlemlerinin sistem üzerinden yapılması ,personel özlük dosyalarının oluşturulması , personel özlük haklarının takibi, personel bordrolarının hazırlanması , maaş ödeme tutarlarının banka formatında hazırlanıp bankaya iletilmesi , bes kesintilerinin sigorta firmasına bildirilip ödenmesi , maaş icra kesinti yazılarının hazırlanıp hukuk servisine iletilmesi , vb. işlerin takibi.

İdari İşler ,

Gerek satın alınarak gerekse kiralanarak şirketin sahibi olduğu ve olacağı araçlarla ilgili , alım satım , kiralama vb. süreçlerin takibi ve gerekli departmanlara bildirilmesi , şirketin sahibi bulunduğu araçların hgs , ogs , taşıt tanıma vb. ekipmanlarının takibi , takılması , iptal edilmesi vs. , araç muayenelerinin takibi ve muayene işlemlerinin yaptırılması , araç sigorta vadelerinin takip edilmesi , yenilenmesi ve iptal ettirilmesi ve diğer departmanlara idari işler konularında destek verilmesi.

İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden

En az 3 yıl tecrübeli

Askerliğini tamamlamış (Erkek adaylar için)

Araç Kullanabilen

Office programlarını iyi derecede kullanabilen