İnsan Kaynakları ve İşe Alım Uzmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)
  • Holding / Şirketler Grubu
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Zeren Group Yatırım Holding olarak, çatımız altında bulunan 8 farklı şirket ve 200’ün üzerindeki ekip arkadaşımız ile birçok ülkede faaliyet gösteriyoruz. Yer aldığımız her sektörde mottomuz olan “Sizin işiniz, bizim hayatımız” ilkesi ile hareket ediyor ve iş ortaklarımızın değerlerini en üstte tutuyoruz.

Zeren Group Yatırım Holding olarak, grup şirketlerimiz için İnsan Kaynakları ve İşe Alım Uzmanı pozisyonunda alım yapılacaktır. Aşağıdaki tanım ve özelliklerin sizlere uygun olduğunu düşünüyorsanız, başvurunuzu bekliyoruz.

Tanım: Zeren Group Yatırım Holding ve grup şirketleri için insan kaynakları departmanına bağlı olarak çalışacaktır. Bordro süreçleri, özlük işlemleri, işe giriş - çıkış işlemleri, personel ilişkilerinin yönetilmesi, performans sistemi oluşturulması ve yönetilmesi, üst yönetime raporlar hazırlanması, işe alım süreçlerinde görüşmelerin sürdürülmesi gibi ana başlıklar bu tanıma uymaktadır.

Aranan Özellikler;

- Üniversite mezunu,

- Minimum 5 yıl İnsan Kaynakları alanında tecrübeli,

- Orta veya üst seviye İngilizce dilbilgisi sahibi,

- İletişimi kuvvetli,

- Tercihen Zirve veya Logo programı bilen,

- Problem çözmeye yeteneği olan ve uzlaşmacı,

- İnsiyatif alabilen,

- SGK mevzuatına hakim,

- İşe alım taleplerinin değerlendirilmesi, ilanların yayınlanması, CV taramalarının yapılması, test ve mülakat organizasyonlarının yürütülmesi. Sorumlu olunan pozisyonlar kapsamında açık pozisyonların işe alım süreçlerini tamamlanması, adayla ilgili tüm iletişim süreçlerinin yürütülmesi,

- Özlük İşleri, puantaj, bordro süreçleri ve SGK uygulamaları süreçlerinin yürütülmesi,

- İK sistemlerinin şirket genelinde koordinasyon ve yürütümünü sağlamak,

- Çalışan bağlılığını arttırıcı aksiyon planlarını oluşturmak ve uygulanmasını sağlamak,

- Eğitim planlamalarını yapmak.