İnsan Kaynakları Yetkilisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Kocaeli(İzmit, Kartepe)
  • Otomotiv

GENEL NİTELİKLER

  • DSC Otomotiv Koltuk Sistemleri, 2006 yılının Ağustos ayında Hyundai Motor Company’nin dünyadaki en büyük koltuk ve iskelet üreticilerinden biri olan Kore DSC (Daechang Seat Company) liderliği ile kurulmuştur. Koltuk iskelet sistemleri üreten firmamız, 2007 yılı Mart ayında seri üretime başlamıştır.

    4200 m2 kapalı alanda faaliyet gösteren DSC Otomotiv, otomotiv sektörünün en yoğun olduğu bölge olan Kartepe – Kocaeli tesislerinde üretim yapmaktadır. DSC Otomotiv Koltuk Sistemleri San. Ve Tic. A.Ş. ; koltuk iskelet sistemleri üretiminde faaliyet göstermektedir. Üretimimiz tam otomatik hatlarda, gazaltı ve punta kaynak robotları ile yapılmaktadır. Kaynak işlemlerinin yanı sıra montajını yaptığımız koltuk iskeletlerinin detay parçalarının pres ve boru bükme işlemleri de kendi bünyemizde bulunan tesislerimizde yapılmaktadır.

    · Şirketimizde "İnsan Kaynakları Şefi" olarak görevlendirilmek üzere aşağıda belirtilen niteliklerde çalışma arkadaşı aramaktayız.

    · İşe Alım, Eğitim Yönetimi, Performans Değerlendirme, Özlük Hakları (Ücretlendirme,SGK İşlemleri) konularında uzman,

    · Planlama ve organizasyon becerileri ve tecrübesi olan, takım çalışmasına yatkın, diksiyonu düzgün, insan ilişkilerinde başarılı, ikna ve temsil yeteneği olan,

    · İngilizce dilini iyi düzeyde kullanabilen,

    · ISO 9001:2008 ve ISO/TS16949:2002 ISO 14001 Kalite Yönetim Sistemleri konusunda bilgi sahibi,

    · Takım çalışmasına yatkın, gelişime açık, analitik düşünebilen, iletişim gücü kuvvetli,

    · MS Office uygulamalarını, Micro Enerji Programı, Web, veri tabanı gibi elektronik platformları ileri derecede kullanabilen,

    · Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,

    · B sınıfı sürücü belgesi sahibi ve aktif olarak araç kullanabilen,

    · Kocaeli’nde ikamet eden.