Kıdemli İnsan Kaynakları Uzmanı / Sorumlusu İş İlanı

İşveren Hakkında
  • Adecco
  • İstanbul(Avr.)
  • İnsan Kaynakları Danışmanlığı
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Adecco Group dünyanın önde gelen İK çözümleri şirketidir. Geleceğin herkes için işe yarar çalışma olanakları ile geleceğine inanıyoruz ve her gün 3,5 milyondan fazla adaya ulaşarak kariyer olanakları sağlıyoruz. 60 ülkeden yetenekleri geliştiriyor ve buna uygun isle bir araya getiriyoruz. Bir Fortune Global 500 şirketi olaxrak, örneklerle liderlik ediyor, ekonomileri besliyor ve daha iyi toplumlar inşa eden ortak bir değer yaratıyoruz. Kapsayıcılık, girişimcilik ve ekip çalışması kültürümüz, Great Place to Work® - Dünyanın En İyi İşverenleri 2019 listesinde 11 numaraya oy veren 35.000 çalışanımızı güçlendiriyor. Adecco Group AG'nin merkezi İsviçre Zürih'te bulunur ve SIX İsviçre Borsasında (ADEN) listelenir ve dokuz global lider marka tarafından desteklenir: Adecco, Adia, Badenoch + Clark, General Assembly, Lee Hecht Harrison, Modis, Pontoon, Spring Professional, and YOSS.

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Medikal Cihazlar üzerine faaliyet gösteren bir iş ortağımız ‘’Kıdemli İnsan Kaynakları Uzmanı / Sorumlusu’’ rolü özelinde arayışımız bulunmaktadır.

· Üniversitelerin lisans Psikoloji, Çalışma Ekonomisi, Ekonomi, İşletme vb. bölümlerinden mezun,

· Tercihen yüksek lisans mezuniyetine sahip,

· Min. 5 yıl İnsan Kaynakları alanında tecrübe sahibi,

· Eğitim planlanmaları, Performans değerlendirme süreçleri, İşe Alım ve bordro süreçlerine hakim,

· İş Kanunu mevzuatlarına hakim ve güncellemelerine takip eden,

· Tercihen İstanbul Avrupa Yakası’nda ikamet eden ve Bakırköy lokasyonuna ulaşım problemi bulunmayan,

· İletişimi kuvvetli, takım çalışmasına uyum sağlayabilen,

· Microsoft Office Programlarını aktif olarak kullanabilen.

İŞ TANIMI

· Personel işe alım ve işten ayrılma süreçlerini, yasal ve kurumsal insan kaynakları yönetim prensiplerine uygun olarak gerçekleştirmek.

· Bölüm müdürlerinden gelen eleman talep formuna istinaden ilgili müdür ile birlikte alınacak personelin niteliği ve istishdam için çıkılacak olan ilanın içeriği konusunda mutabakat sağlamak, anlaşmalı internet sitesine ilan vermek, İşkur internet sitesi üzerinden talep oluşturmak veya aracı danışmanlık şirketi ile anlaşarak eleman arayışını başlatmak. Şirket sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanacak olan tüm personel ilanlarını hazırlamak.

· Boşalan pozisyonlara uygun elemanların bulunması için, iş başvurusu yapan adayların eğitim durumlarını, deneyimlerini ve diğer özelliklerini incelemek, adayların referans kontrollerini yaparak ilgili Bölüm Müdürü ile birlikte pozisyona en uygun adayın İnsan Kaynakları Yönetimi Prosedürü’ne göre işe alınmasını sağlamak. Başvurusu rededilen adayları gerçekleştirilen işe alım sürecinden sonra bilgilendirmek. İşe yeni alınan tüm personelin oryantasyon eğitimlerini gerçekleştirmek.

· Şirketin resmi internet sitesi üzerinden gelen iş başvurularını değerlendirmek, planlamak ve iş başvurusu yapan adaylara olumlu / olumsuz mail ile geri dönüş yapmak,

· İşe girişlerde ve işten ayrılmalarda şirket genelinde duyuru çıkmak,

· İş yeri disiplin ve kurallarına uyulmasını sağlamak.

· Genel Müdür Yardımcısı bilgisi dahilinde klinik destek elemanları ve satış tanıtım elemanları pozisyonlarına – ilgili yönetmeliğe göre klinik destek elemanı ve/veya satış tanıtım elemanı yeterlilik belgesi, çalışma ruhsatı ve kimlik kartı almış personel - yönelik olarak yeni istihdamlar veya işten ayrılmalar için gerekli başvuru dilekçelerini hazırlayıp sorumlu mesul müdüre imzalattıktan sonra İl/İlçe Sağlık Müdürlüğü nezdinde gerekli işlemleri gerçekleştirmek ve sonuçlandırmak.

· Eğitim Planlama: Geliştirilmesi gereken beceriler analizi gibi yöntemler yardımıyla çalışanların şirket içi ve şirket dışı eğitimler ile geliştirmeleri gereken becerilerini belirlemek ve bu doğrultuda onlara gelişim ve eğitim planları hazırlamak

· Performans yönetimi: Belirlenmiş performans kriterlerine göre çalışanların sergilediği performansı Ocak ve Haziran ayları olmak üzere yılda 2 defa üst yöneticisi ile birlikte değerlendirmek.

· Çalışanların, diğer yöneticilerle koordineli olarak yıllık performans değerlendirmelerinin yapılmasını sağlamak. Performans değerlendirme raporunu üst yönetim ve yöneticilerle paylaşmak.

· Ek menfaatler: Çalışanlara tamamlayıcı özel sağlık sigortası, hastalık izni gibi yan hakları sağlayan programlar geliştirmek ve bunlar hakkında çalışanları bilgilendirmek.

· Yasal uygunluk: Kurumda alınan kararların ve gerçekleştirilen faaliyetlerin yasal sınırlar içinde olmasını garanti altına almak.

· Şirketin hedeflerine yönelik planlama yapmak ve iş gücünü iyileştirici çalışmalar yürütmek.

‘’Adecco, İşkur'un denetiminde 10.12.2020 tarihli 442 No'lu lisans sahibi özel istihdam bürosudur.’’