Müşteri İlişkileri Yönetmeni İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)
  • Fuarcılık

GENEL NİTELİKLER

ŞİRKET HAKKINDA

Tarsus Group, kurulmuş olduğu 1998 yılından bu yana, geniş bir endüstri yelpazesine yayılan öncü markalarla portföyünü oluşturmuştur. Tarsus Group, yerel pazarlarda güçlü varlığını ortaya koyma aşamasında olağanüstü pazar bilgisine sahip sadık bir ekip yetiştirirken, aynı zamanda sağlam bir uluslararası müşteri tabanı da geliştirmiştir.

Tarsus Group, Türkiye pazarındaki faaliyetlerine 2011 yılında başlamıştır. Tarsus Turkey, 2018 yılında kurulmuş olup, beş farklı sektörü kapsayan 6 sektör lideri ihtisas fuarı organize etmektedir.

Tarsus Group 1998 yılındaki kuruluşundan bu yana, olağanüstü pazar bilgisine sahip sadık bir ekip oluştururken, yerel pazarlarda güçlü bir varlığa sahip sadık, uluslararası bir müşteri tabanı oluşturmayı başarmıştır. Stratejinin merkezinde büyüme isteği yer alır: Fırsatlara hızlı bir şekilde yanıt verilir ve girişimci ruh şirketin her kademesine yansıtılır.

GENEL NİTELİKLER

· Üniversite mezunu,
· Satış alanında en az 2 yıl deneyimli,
· Yurtiçi/Yurtdışı seyahat engeli olmayan,
· İnsan ilişkilerinde başarılı, ikna kabiliyeti güçlü,
· Planlı, pratik ve sonuç odaklı çalışma alışkanlığına sahip,
· MS Office programlarını kullanmaya hakim,
· Erkek adaylar için askerliğini yapmış,

İŞ TANIMI

Müşteri ziyaretleri ile düzenlediğimiz fuarlara katılımcı sağlamak. Verilen portföyü takip edip geliştirmek, yeni müşteriler kazandırmak. Planlı ve disiplinli bir çalışma ile portföy, zaman ve route yönetim hakimiyeti kurabilmek.