BT İşe Alım Uzman Yardımcısı / IT Recruiter İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Avr.)(Sarıyer)
  • İnsan Kaynakları Danışmanlığı

GENEL NİTELİKLER

İşgücü piyasasındaki ihtiyaçlara yönelik nitelikli çözüm ortaklığı kurma fikri ile doğan İkaros & Partners İnsan Kaynakları ve Eğitim Danışmanlığı A.Ş. işe alım süreçlerinde özel yöntemleri ve geniş aday havuzu ile farklı sektörlere yönelik istihdam taleplerine yanıt veren bir özel istihdam bürosudur.

Gelişim Partnerleri ile eğitim ve yeniden yapılanma süreçlerine destek veren İkaros&Partners Danışmanlık A.Ş. Çözüm Ortakları profesyonel tecrübelerini geliştirmektedir.

Büyüyen ve gelişen ailemize dahil olabilecek, işe alım danışmanlığı alanında yetiştirilmek üzere BT İşe Alım Uzman Yardımcısı arıyoruz.


GENEL NİTELİKLER

-İlgili lisans bölümlerinden yeni mezun, (Tercihen için Psikoloji, Sosyoloji, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği),

-İyi derecede İngilizce bilen,

-Bilişim Teknolojileri alanına ilgili,

-Yazılı ve sözlü iletişim becerileri yüksek,

-Öğrenmeye ve gelişmeye açık,

-Sorumluluk bilinci yüksek, dinamik çalışma ortamına uyum sağlayabilecek.


İŞ TANIMI

İlgili kariyer portalları ve/veya iç iletişim portalından ilan yayınlayarak aday kaynaklarının yeterliliği doğrultusunda ihtiyaca uygun adaylara farklı kanallara ulaşmak,

Uygun aday profillerini doğru analiz etmek ve iş ile eşleşmesini sağlamak,

Aday yönetimini ve aday memnuniyetini sağlamak, adaylara proaktif yöntem ile iş fırsatları yaratmak,

Düzenli ve doğru bilgi girişi ile sistemleri kullanarak işleyişi sürdürmek.


"İkaros&Partners, İşkur'un denetiminde 06.05.2019 tarihli 1077 No'lu lisans sahibi özel istihdam bürosudur. 4904 sayılı kanun uyarınca iş arayanlardan ücret alınması yasaktır."