E Ticaret Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İstanbul(Asya)(Ataşehir)
  • Servisler
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Biz Kimiz?

Mamasepeti, internet üzerinden satış yapmak için kurulmuş, faaliyet süresi içerisinde Türkiye'nin önde gelen sanal mağazalarından biri olmayı başarmıştır. Dinamik bir yapıya sahip olan Mamasepeti, sanal ortamda 12 yıldır sizlere en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak kendini yenilemektedir.

MamaSepeti'nin temel prensibi, müşteri memnuniyeti ve tüketici haklarına saygıdır. MamaSepeti, geliştirdiği sistemlerde en iyi hizmetleri kendisine referans alır. MamaSepeti bugüne kadar on binlerce müşterisinin siparişini sorunsuz yerine getirmiştir. Pet sektörü içersinde edindiğimiz tecrübeyi, sevimli dostlarımızın ve sizlerinin istekleri doğrultusunda İnternette Müşteri Memnuniyeti sloganıyla ihtiyacınız olan tüm hizmetleri, bütünleşik ve tek noktadan vermeyi hedeflemektedir.

MamaSepeti hızlı ve güvenli alışveriş yapabilmeniz için gerekli tüm teknolojik donanıma sahiptir. MamaSepeti hedefi istediğiniz ürünleri sorunsuz, güvenli, ekonomik ve en hızlı şekilde sizlere ulaştırmaktır.

Genel nitelikler ve iş tanımı

Türkiyenin önde gelen sanal mağaza firmamızın İstanbul merkezinde görevlendirilmek üzere E-ticaret çağrı merkezi & müşteri hizmetleri personeli aranmaktadır.

· Önlisans / Lisans mezunu

· Etkin bilgisayar kullanabilen

· Çağrı merkezi ya da Müşteri Hizmetleri tecrübesi olan

· Diksiyonu düzgün, akıcı konuşma becerisi olan,

· İnsan ilişkilerinde başarılı ve İkna kabiliyeti yüksek,

· Hayata pozitif bakabilen

· İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden(tercihen Ataşehir ve çevresinde ikamet eden)

· Fotoğraflı başvurularınız değerlendirmeye alınacaktır.