İnsan Kaynakları Uzmanı İş İlanı

İşveren Hakkında
  • İzmir(Tire), Batman
  • Tekstil
 İş İlanları

GENEL NİTELİKLER

Örme konfeksiyon sektöründe Türkiye’nin ilk üç ihracatçısı arasında yer alan Üniteks, 1990 yılında İzmir’de kurulmuştur. Türkiye genelinde çalışan sayısı 2500’ü aşmış olup, hızla büyümeye devam etmektedir.

30 yılı aşkın bir süredir dünyanın değerli markalarına bugünün ve yarının tüketici tercihleri doğrultusunda derinlemesine bilgi, tecrübe ve beceriyle üretmeye devam ediyoruz. Doğru zamanda doğru ürünler tasarlıyor ve çalışmalarımızı küresel bakışla, ustalıkla ve kararlılıkla sürdürüyoruz.

Çalışmalarımızı sürdürürken doğaya ve kültüre saygılı, cinsiyet eşitliğini önemsiyor, yenilikçi, toplumsal sorumluluklara duyarlı ve temiz yaşam döngüsüne özen gösteriyoruz.

Sürdürülebilirlik ve inovasyona öncülük ederek tasarım, üretim, organizasyon ve insan kaynağının her yönüyle ilgili inovatif yaklaşımı benimseyerek ürünlerimizi geri dönüşümlü ve dünya dostu materyaller ile üretiyoruz.

Şirketimiz bünyesinde, İnsan Kaynakları süreçlerini özellikle de iç iletişim süreçlerini etkin bir şekilde yürütmekten sorumlu İnsan Kaynakları Uzmanları arıyoruz. Aradığınız nitelikleri taşıyorum ve sizinle çalışmak istiyorum diyorsanız ilanımıza başvurunu bekliyoruz.

Siz de bu dinamik ekibimizin bir parçası olmak için heyecanlanıyorsanız başvurularınızı bekliyoruz.


·Üniversitelerin tercihen İşletme, İktisat, Çalışma Ekonomisi, Endüstri veya Tekstil Mühendisliği bölümlerinden mezun,

· Benzer bir pozisyonda en az beş yıl deneyime sahip,

· İnsan odaklı çalışan; çalışan görüşleri alma, değerlendirme ve çözme konusunda tecrübeli,

· Planlama ve organizasyon becerisi yüksek,

· Analitik düşünebilen ve takım çalışmasına yatkın,

· MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen,

· Tercihen iyi derecede İngilizce bilgisine sahip,

· Batman ya da İzmir Tire'de ikamet edebilecek.